Fotograf Alois Prášil, máte zkušenost?

Dobrý den, máte někdo zkušenost s pražským fotografem Aloisem Prášilem? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud myslíme stejného pražského fotografa, tak bych řekla že tvorba pana Aloise je především produktová fotografie, příroda něco na způsob fotobanky. Pokud se daný fotograf nespecializuje přímo na svatby tak je to opravdu jiný druh focení a focení svatby tedy může být veliký risk a nejistota. Určitě bych vám tedy doporučila vybrat fotografa, který se zabývá z největší části svatební fotografií a má ukázky z x svateb o podobné kvalitě. Nejlépe když vám může ukázat i celou odevzdanou práci(celodenní svatbu), kde naleznete focení detailu, reportáže, portrétu v různých světelných podmínkách - ne jen pár fotek na ukázku z celé svatby. Přeji šťastnou ruku při výběru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidávám druhý hlas k tomu, co "říká" Michaela. Alois na svém webu jednoznačně neprezentuje zdatost ve sportovním výkonu svatební fotografie, která je hodně specifická značnou dinamikou rychle se měnících podmínek a stylů fotografování. Vybírejte opatrně, ideálně zkuste s vybraným fotografem něco vyfotit v předstihu před svatbou - máte pak možnost ještě případně hledat alternativu.
Odpovědět
Děkuji za zprávy. My původně chtěli jiného, který má opravdu krásné fotky, ale pak nám napsal že náš termín nemůže a že nám doporučí jiného dobrého fotografa a právě nám dal kontakt na pana Prášila. Když jsem se ale na jeho tvorbu podívala, tak se mi i líbila ale zarazilo mě že tam nemá svatební fotky. Tak prostě ten kterého jsme půvdoně chtěli se s tímto kamarádí a chtěl mu nejspíš něco dohodit. A to když jsem se ptala na kolik by asi vyšel, tak mi bylo řečeno, že si mysleli že chceme opravdu hezké fotky, tak proč řeším cenu.:-) Nicméně jsem pana fotografa zkontaktovala a poslal mi pár fotek ze svateb, ale opravdu mě nijak neoslovily. A dokonce jsem na 2 zahlédla mojí kamarádku které fotil svatbu a sama mi řekla že to nebylo úplně to co si představovala a taky prý původně chtěla toho co já, ale nemohl, tak nabídl kamaráda :-D Ale děkuji moc za zprávy ;-)Už jsme si vybrali jiného, který nás nadchl a dokonce jsme ochotni i za něj připlatit víc než jsme si mysleli že za fotografa dáme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?