Fotograf 19.9.2015 pro focení obřadu v Kynžvartě (KV kraj)?

Dobrý den, hledáme fotografa pro focení obřadu a skupin po obřadu pravděpodobně na zámku Kynžvart, možná v Mariánských Lázních 19.9.2015. Máte volný termín?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby :) Termín volný mám. Na mém profilu nebo webu naleznete orientační ceník a fotografie. Budu ráda, vyberete-li si mne :) Přeji hezký den a šťastnou volbu při volbě fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín prozatím nemám obsazený- ukázky ze svateb+ recenze naleznete zde na mém profilu. Dále se můžete podívat na kompletní tvorbu na firemní facebook nebo webové stránky. S pozdravem Zaňková M.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš termín mám zatím ještě volný. Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, ukázky najdete na stránkách pod čarou, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše probereme, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií. Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé služby. Moji tvorbu a ceník najdete u mě na webových stránkách. V případě zájmu mě kontaktujte. Miroslav Vodička
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?