Fotograf 17.10.2020 Rusava, Zlínský kraj
- PRO | www.marcelanovotna.cz9. čvc 2020
- PRO | www.fotokate.cz9. čvc 2020
- Sponzor fóra
- PRO
@lenka_benesova
Ahoj, písal som SZ9. čvc 2020 - PRO | www.chanovicfoti.cz
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Jsme z BpH. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách9. čvc 2020 - PRO
@lenka_benesova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo9. čvc 2020 - PRO | www.marpefoto.cz9. čvc 2020
- PRO
@lenka_benesova
Dobrý den Lenko, jsme ze Zlína a 17.10. máme volné.
Více posílám do zprávy.
Patrik a Radka9. čvc 2020 - PRO | jakubkrulis.cz/10. čvc 2020
- PRO
Dobrý den.
Váš termín mám volný, a moc rád Vám svatbu nafotím!
Fotky ze svateb najdete na mém profilu, popř. se můžete mrknout na tuto stránku ( https://brodik.pixieset.com/), kde se jich taky pár ukrývá.
Těším se na Vaši zprávu a případnou budoucí spolupráci
Petr12. čvc 2020 Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
16. čvc 2020- PRO
@lenka_benesova Dobrý den, tento termín mám volný a rád bych Váš svatební den nafotil. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách emoticon Ceny jsou individuální dle Vašich požadavků. Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
16. čvc 2020 - Sponzor fóra
- PRO
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou.
Podívejte se na naše svatební stránky https://az-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby12. srp 2020 - PRO | www.originalfoto.cz
@lenka_benesova
Dobrý den slečno Lenko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí28. srp 2020 @lenka_benesova
Dobrý den,
máme mí také svatbu na Penzionu Čecher..mohla bych se Vás zeptat na vaše postřehy nebo informace?
(jaký byl pan jednatel, ubytování, jídlo ( tím, že se to nedá dopředu zkusit) kolik jste měli lidí a jak vás to cenově vyšlo?? ))
Kdyby Vám to nevadilo, klidně hoďte nějaké fotečky
Moc Vám předem děkuji.18. led 2023- PRO | www.kadrastudio.cz/18. led 2023
Dobrý den,
jmenujeme se Tereza a Zdeněk, jsme mladý pár, který společně dokumentuje svatby a tvoří pro Vás příběhy po celé ČRVětšinou jezdíme jako sehraná dvojka, ale klidně za Vámi dojedeme jako jednotlivec
Nabízíme také další služby (fotokoutek či instax, fotoplátna, rekvizity a cedulky, svatební oznámení a noviny, kapela, DJ, kadeřnice, vizážistka a další..) 👍
🌐WEB | https://fotovideochameleon.eu/
📸PORTFOLIO | https://fotovideochameleon.eu/portfolio-svatba/
✍Mail | info@fotovideochameleon.eu
Do soukromé zprávy Vám zasíláme více informací 💬
Těšíme se, až Vás poznáme
Foto - Video Chameleon 🦎19. led 2023- PRO | www.fotozetik.webnode.cz20. led 2023
- 24. led 2023
- PRO | monikalevova.com25. led 2023
Nenašli jste co jste hledali?
nabízím fotografické služby nebo fotokoutek za příjemné ceny, příjemný přístup a super zážitek. Vaše dotazy ráda zodpovím
Bereme se doporučuje:
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Dobrý den, sháníme fotografa na 17.10.2020 ze Zlínského kraje. Svatba bude v Kolibě Čecher v Rusavě. Prosím o doporučení, případně nabídky. Děkuji.