Fotograf 12 000,-Kč

Profilova fotka
Nejsem blázen, když chci dát za fotografa 12 000,- Kč za 10 hodin co bude na svatbě??? nebo je to běžná cena?
Odpovědět
A koho budeš mít?
Odpovědět
@gruntovat nejsi, náš sice stojí 9000, ale chvilku jsme hledali, ostatní chtěli tak 10-15 tisíc
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat to je ještě dobrá cena :) jsou i tací, kteří dají i 25 ;-) a pokud výsledek bude stát za to, směle do toho :)
Odpovědět
myslim, že je to bohužel normální cena za lepšího fotografa....já chci pouze focení obřadu a pak společná manželská fota-domluvili jsme se ze kousek focení proběhne pře obřadem, pak obřad a pak zbytek po obědě...a bude to za 7000,-, psala jsem jednomu fotografovi a ten mi odpověděl, ze jeho balicek zacnina na 18000 a ze většinu castka za nej tvori 1/3 ceny svatby!
Odpovědět
Profilova fotka
Podle sluzeb a kvality to muze byt adekvatni cena. Pripadne mohu nabidnout i sve sluzby.
Odpovědět
Profilova fotka
za mou fotografku jsem platila 6.000,- A byla s námi cca 8 hodin, od ranních příprav až po krájení dortu...
Odpovědět
Ahoj, když chceš kvalitu, platíš. My měli 10 hodin focení a platíme 18000,- :-D Ale je to naše volba a fotky jsou dokonalé.
Odpovědět
My měli za 11h focení 12000 plus přejezdy.. A rozhodně bych této částky nelitovala, zatím máme malou ochutnávku fotek (všechny budou za cca měsíc) a jsou dokonalé! A hlavně když si uvědomím, že to je krom šatů jediné co nám z té naší veselky zůstane, tak je to myslím investice na místě. Poradim: když budeš vybírat podle portfolia fotografa, které tě osloví, nadchne, tak ti i poté ta částka nebude připadat neadekvátní.. Já vybrala ze všech možných fotografů dva, co mě naprosto nadchli a až poté jsme se přikláněli k ceně, aby se nám vešel do rozpočtu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já takové focení nabízím za 7000kč. Ovšem pokud bych už byla dostatečně známá, aby si mě lidé našli, investovala do reklamy, rozhodně bych fotila za víc. Ostatně když si vezmete, že většina svatebních focení se odehrává v sobotu od června do září, příjem má své limity. Plus úprava fotografií, pokud člověk jen "nepatlá", zabere hodně času..
Odpovědět
Profilova fotka
né vždycky platí heslo že za kvalitu se musí platit nehorázné prachy...
Odpovědět
@zirafka1988 to mas sice pravdu, ale jestli nechces mit infarkt, az fotky uvidis, tak si priplat.
Odpovědět
My jsme meli fotografa, ktery je hodne znamy a po nas ho chtelo 34 paru, tak on to cenou podle me i reguluje, aby ho nechtel kdekdo. Ale jak rikam, kazdeho vec. Ja radsi ozelela mandlicky, cokoladky a jine blbosti a radsi zaplatila poradneho a mnou oblibeneho fotografa ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@symcca já už nemusím, já mám již po svatbě :) a šla jsem na jistotu, věděla jsem, že fotografka nezklame, protože již několik let znám její tvorbu :) a mohu říci, že minulý týden fotila třeba holčinu, která měla již po svatbě, ale protože se jim nelíbily jejích fotky, tak si znovu půjčila šaty, nechala se namalovat a učesat a šli si nechat udělat u ní fotky... :) ..je to obyčejná fotografka, která to nemá jako zaměstnání ale jako koníčka, tím pádem nemusí platit nehorázne prachy za propagaci, za reklamu, za webové stránky a další marketingové produkty apod. tím pádem má přijatelné ceny :) to jen na vysvětlenou...
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat na fotografovi jsme nechtěli šetřit a vyplatilo se, pokud tě fotky nadchnou, neváhej... ale strop jsme samozřejmě taky měli, víc jak 15.000 bych už nedala...
Odpovědět
Profilova fotka
Prohlídni s jeho tvorbu a zjisti reference a pak do toho jdi ;-) Fotky jsou jedna z mála věcí, co vám ze svatby zůstane (teda kromě toho, že máte jeden druhého a krom prstenů :-)) Ale my jsme taky nešetřili... fotky teda ještě nemáme, tak uvidíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat Odpověď na zadanou otázku: Ne, nejste blázen. :) Obecně ale záleží na tom, jak se Vám práce daného fotografa líbí. Pokud ano, pak není moc co řešit. Cena ničím nevybočuje z obvyklé sazby u dobře odvedené práce.
Odpovědět
Normalni cena.....zalezi jestli ta cena odpovida kvalite :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V MEM OKOLI JE ZNAMA YWON A WAGI.TAK NEVIM KOHO Z NICH POPROSIM.KAZDOPADNE DIKY VSEM ZA RADY:)
Odpovědět
Taky si myslím, že je to běžná cena.....sice mě fotograf stojí 4000 a toho budu mít celý den, už od rána do večera (ale, to jen ze známosti), jinak stojí 7000 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat pokud se ti jeho prace libi, tak si ho rezervuj. Ja platim za 8 hodin 20.000. Takze jak vidis jsou i drazsi ;) Vim, ze kazda nevesta ma jiny rozpocet, ale i pokud je maly, urcite se da nekdo sikovny najit. Ja bych se neridila kvalita=cena, ale podle ukazkovych alb fotografa.
Odpovědět
My měli skvělého fotografa, fotil od 13 do 18 hod a platili jsme 3500 Kč.
Odpovědět
Jak tady někdo psal, každý má jiný rozpočet. A fotograf se dá najít určitě levnější, ale i dražší. Záleží na tom, co tě zaujme. My měli fotografa Milana Havlíka od obřadu po krájení dortu a raut za 5000 Kč. S fotkama jsme nadmíru spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, napiš michaloskrkanyphotography je zde na beremku...nám nabídl skvělou cenu...:-)
Odpovědět
Zdravim vsechny :) My se se snoubenkou bereme 16.8.2014 a vsechno zarizovani probihalo pomerne hladce, az na shaneni fotografa :) proto se chci s Vama podelit o nase zkusenosti, pripadne Vas necim inspiruju :) Na zacatek nutno podotknout ze 16.8. byli uz skoro 3 mesice skoro vsichni dobry fotografove obsazeni. Pro nas byla pri vyberu dulezita hlavne urcita originalita fotek, hodne tech fotografu co nabizeji cely den za 6000 umi tech deset zakladnich fotek (napr. megaotresna fotka jak nevesta sedi na zidli a umele priblble se tvarici zenich stoji za ni :)) a to je tak vse :) takze jsme hledali neco zajimavejsiho. Uz v kvetnu jsme si mysleli ze mame vystarano protoze jsme nasli fotografku s velmi peknyma zajimavyma fotkama. Jmenuje se Iva Mažgútová a toto jsou jeji webovky: http://svatebni-foceni.cz/svatebni-fo.... Napsali jsme ji mail, odepsala ze ma volno, tak jsme ji poprosili o setkani. Jelikoz bydlime v nemecku a setkani melo probehnout v praze, museli jsme si najit na to cas takze spolehlivy fotograf byl pro nas dulezity. Na tento email uz neodpovedela, tak jsem ji zavolal. Kdyz asi na popaty zvedla tak nam nabidla dva terminy v jeden konkretni vikend zacatkem cervna, s tim ze si jeden z nich vyberem. Pak uz nikdy na zadny mail neodpovedela, my jsme presto dorazili do prahy a zkusili ji priblizne 50x zavolat na mobil. Celou dobu vypnutej. Pak ji pritelkyne kontaktovala na facebooku, na co reagovala tak ze jako ona proste pracuje a kdyz ma praci tak ma vypnutej mobil a nikdo ji nema otravovat. Naprosto ignorovala ze jsme na dane dny byli domluveni. Pak napsala ze samozrejme s nama pocita a podiva se do kalendare kdy ma volno a ozve se nam :-D. Doted se ta zenska neozvala :-D. takze kdyz chcete spolehliveho fotografa, jenom ne Mazgutovou!! ;-) A na zaver Vam posilam linky na par vynikajicich spolehlivych a pro nas i cenove prijatelnych fotografu, ze kterych jsme si i my nastesti vybrali :) http://www.foto-pardubice.cz http://joseffedak.cz http://www.khiria.com http://www.honzamartinec.com http://www.fmaxstudio.com a kdyz chcete naprosty cesky TOP, a jste ochotni investovat pres 30 000Kc (co my jsme nebyli :-) tak potom jednoznacne http://www.pelucha.cz Preji vsem hodne stesti u hledani a peknou svatbu! ;)
Odpovědět
vybrali jsme si Honzu Martince, svatbu mame 5.7.2014 a s Honzou jsme absolvovali předsvatební focení. je profesionál a velmi přijemný, komunikace žádný problém a krásné fotky.. jednoznačně jej doporučuji a na focení s ním na svatbě už se těšíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem koukal na fotky toho slavného Tomáše Vránka na jeho webu... a byl jsem velmi překvapen. Nemá cenu to rozvádět, ale řekl bych to tak: být symccou, litoval bych. A v reakci na příspěvek brcnaka: cesky TOP, za který se vyplatí zaplatit 30 000 že je Petr Lucha? Omlouvám se za ten výtraz, ale...to si snad děláte prdel, ne?! Prosím, prosím! Nenechce si od něj někdo zkazit tu památku na svatební den...to vám to snad radši vyfotím zadarmo... Džízis..
Odpovědět
@gruntovat meli jsme Petra Wagenknechta a skvele,muzeme doporucit.A co se rezervace tyce,domluvili jsme se s nim v dubnu a dalsi rok v cervnu byla svatba ;-) (chce to opravdu dopredu)
Odpovědět
Profilova fotka
@davidkorsa Víte co je to "slovní průjem"? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@davidkorsa No... kdybych byla sprostá, tak byl se zeptala jestli si děláte p***l vy, ale nebudu. Není vám to blbý a tak trochu neprofesionální vyloženě hanit jiného fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
Náš fotograf si řekl 17tis a to jsem si říkala fíha.... Jak koukám tak normální cena :) A jak někdo podotkl - dle mého je to investice na pravém místě takže jsme si potřásli rukama a uvidíme.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?