Fotobudka do 5000Kč (bez pozadí, tisku a rekvizit) Zlínský kraj

Můžete mi prosím poradit nějakého provozovatele fotobudky (fotokoutek ne!) ze Zlínského kraje (případně přilehlé okolí) do 5000Kč? Vždy něco najdu, ale je to daleko :( Mít levnější fotobudku a zaplatit jednou tolik na dopravě není moc výhodné. Počítám pouze s fotobudkou. Bez rekvizit, bez tisku, bez pozadí. V minulosti jsme na větších rodinných akcích dělali vlastní fotokoutek, ale na svoji svatbu bych ocenila pohodlnost fotobudky oproti stativu s foťákem… Prosím pouze o nabídky v této cenové relaci. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Co zkusit ještě jinou variantu? Co se domluvit s vaším svatebním fotografem jestli by vám to nenafotil? Já to na svatbách dělám tak nějak automaticky, když je tam připravený fotokoutek, tak tam prostě lidi fotím. Jestli na digitál nebo na Instax už je pak jen na domluvě. Zkuste se zeptat vašeho fotografa, třeba s tím taky nebude mít žádný problém. A když se mu moc chtít nebude, pořád mu můžete těch 5000kč přihodit ;) Troufnu si tvrdit že fotky z fotokoutku focený fotografem jsou lepší než budka... už jen proto, že s lidma můžu komunikovat, rozesmát je atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolím si otázku: Jaký potom bude mít fotobudka smysl?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z Vašeho okolí je myslím "retrobudka" (na beremku nesmím vkládat www odkazy, tak zkuste hledat :) ). Spravuje ji fotograf Martin Kopřiva. Přeji pěkný den. H.
Odpovědět
@malinaphoto Není to špatný nápad, taky jsme to zvažovali. Ale fotobudku jsme chtěli až na pozdější večerní zábavu, kdy už fotograf nebude přítomen... Je pravda, že fotograf dokáže rozesmát, ale taky platí, že né každý se šklebí na fotografa bez ostychu. Zato fotobudka, ta toho snese :)
Odpovědět
@petrov Popravdě moc nerozumím dotazu. Vzhledem k tomu, že dekorace máme vlastní, neberu za důležité aby byli v ceně. Tisk nepotřebujeme, protože až na pár tetiček fotoalba nikdo nevlastní, takže by vytisklé fotky skončily někde v prachu. My osobně je vytisknemr ve fotoknize...
Odpovědět
@honzajezdik_photography Podívám se, děkuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?