Fotoateliér v Brně, máte tip?

Zdravím vás milé nevěsty, chtěla bych vás požádat o radu. Hledáme se snoubencem dobrý ale levný fotoateliér v Brně, kde by nás vyfotili na svatební oznámení. Nemáte nějaké typy? Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@herminka6 Když bude dobrý, tak nebude levný. V dnešní době je tohle buhužel nemožná kombinace, ale i přesto to tu skoro všichni zkouší. Nicméně můžete zkusit třeba Foto Jursa na Štěpánské. Jestli chcete ještě levněji, tak pak už jedině Slevomat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@herminka6 Myslím, že na svatební oznámení se dá pěkně vyfotit i někde venku :-) záleží na tom, co si přesně představujete.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také si myslím, že se dá nafotit krásná fotka i venku. Už se začíná rozjařovat :-). I v exteriérech totiž můžete rozestavět jednoduchý ateliér. V Brně nejraději fotím v ateliéru na zámku v Líšni. Mám tam dohodnuté přátelské ceny. Pokud budete mít zájem o jednoduchou portrétku, lze to zvládnout i v menším ateliéru Foto Sláma, kde mám nájem zadarmo a platíte pouze moji práci ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ateliér mám v Říčanech u Brna a s mobilním ateliérem možno fotit kdekoliv ;-) Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsem sice nevěsta, ale i tak si troufnu radit. Podle mého je důvod k zamyšlení focení venku. V Brně je hrozně moc míst, která se pro toto hodí a vypadá to skvěle. Řekl bych, že určitě lépe než zamilovaný vybarvený a vyretušovaný (dlužno dodat většinou neprofesionálně) pár, nedej bože v srdíčku, asi není uplně to, co byste chtěli. Nějakou představu o tom, jak by svatební oznámení mělo vypadat asi máte. Těch možností je hodně, ale bohužel to často nedopadá dobře. (Troufám si to tvrdit jako architekt, který se grafikou zabývá roky.) (Příklad nevydařené práce postprocesu - úpravy fotografie - je hned o dva příspěvky výše. Nemyslím to zle, prostě to tak je) Tak se mějte pěkně David
Odpovědět
Dobrý deň, sme zo Slovenska, ale pre veľký záujem ponúkame naše služby aj po celej Českej republike za super ceny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?