Fotoaparát polaroid...

Profilova fotka
Ahojte,prosím vás sháním fotoaparát polaroid,budeme mít fotokoutek a chceme,aby každý co se vyfotí fotku ihned ihneddispozici,ale nechce se nám za něj dávat 1000kč, nejlepší by bylo kdyby se dal někde půjčit :-). Nevíte kde?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, polaroidy půjčují někteří svatební fotografové (třeba my) svým klientům - zeptejte se toho Vašeho. Také místní svatební agentury by mohly mít. Je možné využít i nabídky půjčoven (google) - myslím, že např. Foto Škoda půjčuje - ale nejsem si jistá. Nicméně cena půjčovného bude minimálně 1000 Kč dosahovat, protože platíte nejen půjčovné, ale také fotopapír, který vychází okolo 25 Kč/ks, takže jen krabička 10 ks náplně Vás vyjde na 250 Kč. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud nebudete mít mini svatbu a budete chtít pro každého aspoň fotku, pravděpodobně dáte za materiál mnohem víc než tisícovku za Polaroid, ale určitě se nebude hodit jen na svatbě ;-) Levnější řešení s fotkami je Airprint třeba s tabletu, kterým se fotí, přímo na tiskárnu s wifi, pro tablety pak existují i speciální aplikace pro fotokoutky, případně netisknout a z takové alplikace fotky, ale rovnou sdílet a posílat emailem.. no holt objevující se fotka z polaroidu to je jiný zážitek... Pokud by jste volili variantu s tabletem, zajistěte v koutku dost světla, ať jsou fotky použitlené.
Odpovědět
Dobrý den, vím pouze o půjčovně v Praze - http://www.polaroidlove.cz/pujcovna/ Ty mají dokonce zdarma.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Děkuji za informace ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@halaskovapavla na Žižkově půjčují Polaroidy a Instaxe zadarmo, ale dvě náplně papírů vyjdou na tisícovku. Polagraph - polaroidlove
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?