Fotoalbum se zlacenou ražbou, máte tip?

Dobrý den. Nevíte, kde by se dalo sehnat klasické fotoalbum na růžky, které by na deskách mělo zlacenou ražbu - ideálně křestní jména novomanželů a datum svatby, možná ještě nějaké "ozdůbky"? Zatím hledám na internetu, ale nic zatím nemůžu najít :-( Předem děkuji za Vaše tipy a případné zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v každém knihařství, kde vážou diplomové a jiné práce toto dělají, takže pro úsporu času by bylo možná efektivní koupit album požadované velikosti a s růžky, a ne chat si předělat v knihařství vazbu.. Ovšem nabídka desek je většinou dosti omezená a není nad kvalitní fotoknihu s fotografií i na pevných deskách, i přes absenci raženého a zlaceného písma.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusila bych se podívat třeba na Fler. A nalepovací růžky se dají koupit třeba v DM drogerii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se zlacenou ražbou opatrně, pokud na ni trváte vybírejte kvalitnější, mnohdy se ošoupe!
Odpovědět
Profilova fotka
Knihařství rak, necháváme tam dělat ručně vázané fotopublikace a jsou ze staré školy, tedy schopni vyrobit cokoliv!
Odpovědět
Děkuji za všechny tipy. Fotoknihu rozhodně nechci, neboť si chci se svatebním albem vyhrát, vlastnoručně napsat různé věci, vlepit třeba vylisovanou kytičku a podobně. Na fler jsem bohužel nic nenašla, růžky si kupuji ve fotografických potřebách. Zlacenou ražbu mají rodiče na svatebním albu a vypadá i po těch letech stále krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sice nenabízím album s ražbou, ale mohu vám vyrobit album ve zlaté barvě s textem z kamínků http://www.beremese.cz/catalog/vendor... http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Děkuji za nabídku, album vypadá krásně, ale není to to, co hledám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?