Foto - Martin a Pavlína Vlkovi, měli jste je na svatbě?

Profilova fotka
Měl jste tento pár fotografů někdo na svatbě? Jejich fotky se mi moc líbí, tak bych chtěla slyšet ještě osobní zkušenosti :-)
Odpovědět
1
2
@nikitka1907 uz jsme je meli zamluvene ,ale svatbu jsme presunuli do zahranici ,tak jsem musela rusit.uz tu někde tento dotaz je a vsechny nevěsty si je moc chválí :-) ja za sebe muzu říct ,super komunikace a dobry ceny :-) určitě ti pisne nejaka nevěsta ,kterou fotili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji :-)
Odpovědět
Zkus kouknout tady: ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/fotogr... http://www.beremese.cz/diskuse/fotogr...
Odpovědět
Profilova fotka
@nikitka1907 @mishka88 je mela ted o vikendu, jsou fajn
Odpovědět
Profilova fotka
@nikitka1907 byli naprosto suproví, nemůžu se dočkat fotek. Nakonec mě mrzelo, že jsme si je nezamluvili až do konce, a jim to zrovna nevyšlo aby se zdrželi proti původnímu plánu,což bylo pochopitelné, jelikož za námi jeli pomalu přes celou ČR
Odpovědět
Profilova fotka
nás budou fotit 7.září ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nás 28. 9. :-) tak pak poreferuji..ale zatím co může říct, tak po emailu jsou strašně příjemný a ochotný :-)
Odpovědět
My je taky máme zamluvené, ale už na příští rok. Začíná se to u nich zamlouvat brzo. Pro mě jsou číslo 1. Jen jsem nikde nenašla fotky jak vypadají :D
Odpovědět
Profilova fotka
@xmichalkax mají profil tady na beremku ne?
Odpovědět
@chris_n opravdu? to ani nevím. Mrknu se :)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju za pomoc při rozhodování :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já tedy nevím, ale viděla jsem je nedávno u jedný kamarádky na svatbě. Přístup byl celkově úžasnej, strašně milí a ochotní lidičky! Ukázkový fotečky měla kamarádka do pár dní, úplně úchvatnou galerii právě na FB a jejich komenty mi příjdou moc milý, takový lidský, co je na nich neprofesionálního? 2 měsíční čekání na fotečky je teda celkem dost, ale říkali tenkrát prej kámošce, že je snad všechny upravují...a to jsem u jinejch neviděla, takže asi v tom to bude.
Odpovědět
Co se týká čekací doby na fotky,tak je určitě dobré se předem zeptat. My je budeme mít na svatbu příští rok a tohle všechno jsme probírali na osobní schůzce. Rovnou mi bylo řečeno,že to tak 2-3 měsíce potrvá.Za relativně krátkou dobu je k dispozici právě výběr cca 20ti fotek na FB. Jinak co je fajn,že v případě celodenního focení ho nelimituji např. focením 9 hodin ap.Prostě celodenní dokud svatebcane uznají za vhodné. Věřím,že s nimi budeme velmi spokojeni..působí hodně jako sympatický pár,sehraný co se týká samotného focení,bez velkého ega některých fotografů.
Odpovědět
Profilova fotka
@miba6 na čekací dobu upozorňují předem. Dlouhá je za tu cenu, že všechny fotky projdou postprodukcí (minimum fotografů to tak dělá), na což také upozorňují. Menší opoždění kvůli pokaženému PC, za které se předem omluvili je také pochopitelné. Sleduju každé jejich album, a žádný neprofi komentář jsem tam za poslední dva roky neviděla. Tak si nejsem jistá, jestli je potřeba si "honit triko" tím, že někomu poškodím jméno neprávem, jen tak pro potřebu škodit. Ti dva si to rozhodně nezaslouží.
Odpovědět
Profilova fotka
@xmichalkax koukni na jejich stanky na Facebook, fotograf martin vlk, maji tam hodne fotek a i jejich svatebni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishka88 ja trosku nesouhlasim s cekaci dobou. V pondeli po sobotni svatbe jsme meli zakladni galerii 32 fotek na FB i na jejich strankach. vetsina jinych fotografu da 3 fotky pokud vubec da nejake a zbytek do 2 mesicu. Ze ostatni fotky jsou pozdeji, ano, 2 mesice dle uvodni domluvy. Takze pokud jste se domluvili 2 mesice na zacatku, tak nevidim duvod si stezovat. A mas nadherne fotky, pamatuju si je uz z FB :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miba6 A jaka byla puvodni domluva - do kdy budou vsechny fotky? A zakladni galerii jste nemeli do par dnu? O neprofesionalnich komentarich nic nevim, jejich FB profil sleduji velm casto, a prave tento jejich styl se mi libi. Ale vsem se nam nemuze libit to same. A urcite cekani bude stat za to, neboj :-), uz se tesime na Tvoje fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mesalina nějak jsem přesně nepochopila tvůj komentář, s čím nesouhlasíš. Já si na čekací dobu nestěžovala, já jí naopak obhajovala před paní, která se do Vlkových pustila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlkovi jsou úžasným a jedním dechem doporučuji. Milý, sympatický lidičky, který mi pomohli aji trošku s organizací (přece jen mají už ňákou tu svatbu za sebou) :-) Na všem se s nimi dá domluvit a mají rádi originalitu a "trhlé" nápady. K dodací době se ještě vyjádřit nemůžu, svatbu jsem měla minulou sobotu..ale máme slíbeno že do 14ti dnů bude pár fotek (výběr) uveřejněn na fb a pak do dvouch měsíců budou všechny fotky..jo pokud chcete kvalitu, tak si musíte počkat. Není lehké upravovat tolik fotek, který pak dostanete, si to někdy vyzkoušejte a uvidíte..myslím že dodací lhůta je výtečná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishka88 jojo, presne, ja dala odpovedet ke spatnemu kometari :-| , promin
Odpovědět
Profilova fotka
taky nás budou fotit Vlkovi, ale musela sem si je zamluvit rok dopředu, jsou holt hodně vytížení :) Ale těším se, fotky mají moc pěkné :)
Odpovědět
Profilova fotka
@raniha Už je mám zarezervované (taky raději rok dopředu) a moc se těším, fotí úžasně. A překvapily mě tady negativní ohlasy některých ohledně čekací doby. Za prvé na to upozorňují předem a za druhé, který fotograf vám dá 600 upravených fotek??
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 To je super..fakt doporučuji, věřím že s nimi budeš spokojená :-) Jako mě to nepřijde divný ta čekající doba..do 14ti dnů jsem měla slíbený první fotečky..že jich bude okolo dvaceti..je jich 24 a byly za 9 dní..a pak je slíbených do dvouch měsíců zbytek fotek..myslím že je to přepych ;-) Kdysi jsme se byli fotit u jedný paní fotografky..balíček rande (1+1), noo a ta nám slíbila fotky do 3 tejdnů a nakonec jsme je měli až za 5 a to jen myslím 30 nebo 40..tak si vem, že oni za tu dobu co stihla tahle pani, tak stihnou 10x tolik ;-) Jinak co nás tady ta fotografka fotila tak taky fotí hezky, jen je strašně drahá na svatby a dává ze svatby podle balíčků..ale většinou do 100 fotek ;-) No jsem ráda že jsem měla tak úžasný fotografy a docela mě mrzí že od nás bydlí tak daleko..jinak bych asi byla jejich častým hostem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 no rok dopredu na fotografy je tak akorat ... ja mela stesti, ze jim nekdo vypadl :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj nevěsty, máte nějaký aktuální zkušenosti s těmito fotografy? S přítelem o nich uvažujeme, jen bychom chtěli nějaký čerstvý zkušenosti některý nevěsty, děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, my je měli teď 19.9.2014. Byla to paráda, jsou hrozně sympatičtí a milí. Fotili od rána od 10, do večera do 23h. Cena byla i s dopravou 11 000,- a to jsme až u Boskovic, okres Blansko. Byli nenápadní, člověk ani nevěděl že fotí. Portrétovky potom byly super, byla to sranda, mají hodně nápadů. Cca za týden jsme dostali 29 fotek, zbytek bude za měsíc a půl. Opravdu je doporučuji, fotky mají nádherné a jsou to profesionálové. :-) Kdyžtak mrkni na jejich facebook - album Lucka a Tomáš, to jsme my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu také vřele doporučit, naprosto skvělý přístup, focení není ve strnulém duchu, je vidět, že je focení oba velmi baví a naplňuje. Od toho se odvíjí i jejich přístup a práce mluví sama za sebe. S pozdravem Martin Lysek ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ráda čtu tyhle pozitivní recenze, my už je máme rezervovaný a těšíme se! ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?