Fotky z "rande"

Ahoj, zaujalo mě nafocení "rande", prostě pár společných fotek v civilu... Zatím jsem vygooglila fotky Jana Velety a moc se mi líbí, bohužel ceny jsou možná jen na dotaz, na stránkách jsem nic neobjevila. Má někdo zkušenost? Kdo tu má podobná alba i od jiných fotografů, můžete prosím hodit odkaz, ráda bych se podívala i na jinou tvorbu... ideálně i s info o ceně ♥ Díky!
Odpovědět
Nedávno jsme si nechali fotit rande ve slunečnicích. Testovali jsme si tím fotografku a navíc máme krásné fotečky (třeba i na oznámení :-) Určitě doporučuji! ;-)
Odpovědět
@zuzaves můžu se zeptat, toto je fotka od fotografky? Není ofocená nebo naskenovaná?
Odpovědět
Doporučuju fotografa Jana Jirouše. Loni nám fotil svatbu a focení rande (předsvatební schůzky) bylo zdarma. Fotky má super a je s ním skvělá domluva :) Ceník má na svých stránkách.
Odpovědět
@kacenkakaca je to od fotografky, bohužel v původní kvalitě mi to sem nešlo nahrát, bylo to příliš velké ...
Odpovědět
@nase_ema v rámci svatebního balíčku máme předsvatební focení. Mrkni na web chudasci tečka cz Tam jich pár najdeš. Za mě můžu jedině doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema Foceni paru nabizi spousta fotografu a to bud venku nebo v atelieru. Muzes se treba kouknout na slevomat s najdes tam nabidky na foceni, ale vetsina je z prahy. Chvilku hledej na netu a najdes sikovneho fotografa/fotografku ve vasem okoli. Nekdo to nabizi jako predsvatebni foceni. Ja dala foceni manzelovi jako darek k narozeninam - asi tri hodiny v atelieru, vcetne liceni a bylo to za 3tis. Fotila nas Nikol Obrova - na jejim webu najdes i fotky z foceni venku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podívej se ke mě do profilu, mám tam předsvatební focení.. stálo nás to 700 stovek asi, za 100 fotek, Martin Urbánek:)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, pozvu Vás návštěvě svých stránek...odkaz je zde pod tímto příspěvkem, dále musíte najít kategorii před svatbou...pokud Vás styl zaujme, jsem připraven se s Vámi domluvit na fotorande... Mějte se pěkně Mikuláš
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema Dobrý den. Podívejte se tady ke mně do profilu (nebo na můj web) a pokud se Vám moje tvorba zalíbí, klidně se mi ozvěte a můžeme se na focení domluvit. Mějte se krásně. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, akorát jsem vyhlásila akci tady na beremku. http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Jinak ceny na webu stejne jako atelierove/exterierove foceni :-) Hezky den! @nase_ema
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?