Fotky Livephotography. Máte někdo s nimi zkušenosti?

Ahoj vsichni -- nemate prosim nekdo zkusenost s Livephotography (fotografove se jmenuji Irena Perničková a Ing. Jan Šafář a pracuji spolecne). Fotky, ktere maji na svem webu se mi moc libi, ale mate me, ze se o nich vubec nepise na beremese ;) Diky moc za odpoved!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my je budeme mít na svatbě 4.6.11, pak dám fotky do profilu pro srovnání. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Live Photography - Doporučujeme! Velmi osobní přístup, velmi milí lidé! :-) Je skvělé, že jsou fotografové dva. Dokonce nám odvezli ještě nějaké svatební hosty z Prahy, s čímž se nám nabídli, protože sledovali náš web - úžasné. Během svatebního dne, jsme kromě portrétů ani nevěděli, že nás někdo fotí. Velmi si vážíme jejich práce i jejich osobností. No a výsledek jejich práce můžete shlédnout v mém albu. A zde veřejně ještě jednou děkujeme!
Odpovědět
Ad Livephotography -- Irena a Honza nakonec nafotili nasi (taky cervnovou) svatbu a opravdu je muzeme vrele doporucit. Oba jsou velmi profesionalni, ale zaroven vreli a mimoradne prijemni. Navic mluvi dokonale anglicky (coz bylo vzhledem k nasi cesko-americke svatbe velke plus). Pred svatbou se s nami setkali, prodiskutovali s nami svoji a nasi predstavu, v prubehu svatebniho dne pracovali zcela diskretne, ale zaroven neunavne (fotografovali bez prestavky skoro 11 hodin!). Vysledna uroven fotografii je vynikajici a osobita a zcela na urovni nejlepsich ceskych (ceskoslovenskych) svatebnich fotografu (Zuzana Scharf, Pavol Bigos, Kurt Vinion, Stepan Vrzala, pk photography). Format jejich internetove fotogalerie je mimoradne vkusny (s radosti link rozesilame nasim hostum). Pritom si za sve sluzby uctuji podstatne mene penez nez srovnatelni fotografove.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Přidávám se ke kladnému hodnocení. Irena s Honza během 15 minut odbourali naši křečovitost a poté jsme si focení už jen užívali. Jsou to neuvěřitelně milí profíci. A i před dnem D byla komunikace s nimi na jedničku s hvězdičkou i proto, že jsme chtěli netradiční prostředí, což se myslím nakonec vyvedlo víc než dobře. Jsem hrozně ráda, že jsme měli zrovna je!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
My sme mali super fotografov Irenu a Honzu (www.livephotography.net) posobia v Prahe a Brne, ale aj cestuju za ludmi. Hned ako sme videli ich stranky a ukazky fotiek, tak bolo rozhodnute. Na svatbe boli velmi profesionalni a nenapadni, ani sme si ich neboli vedomi, coz bolo super. Na portretne fotenie nasli krasne a netypicke miesta, ktore dodavali fotkam aj umelecku uroven. Aj ked nam prsalo, tak zostali profesionalmi do poslednej chvile a nase fotky su slovom uzasne. Velmi pekne narabaju s kompoziciou a svetlom a vedia zachytit uzasne momenty a pocity ludi. Rozhodne ich mozeme iba doprucit a s manzelom sme sa zhodli, ze budeme chciet nadalej ich sluzieb vyuzivat a pretoze maju aj studio, tak chceme ich aby nas fotili ked budem tehotna, potom s detmi a rodinou. Proste s nimi pocitame aj do buducnosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?