Focení v Brně

Máte někdo tipy na hezká místa v Brně na svatební fotky? :) prosím a děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží zda chcete městské části, nebo spíš přírodu. Klasicky se fotí na Petrově, Špilasu, Lužánky, dále pak lom Hády, těch lokací je spousta, stačí jen vědět, co na fotce chcete mít. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
To já bych se všem těmhle místům vyhnul, konkrétně v lomu Hády se skoro doslova stojí fronta na focení a nepřijde mi to moc originální :( Místa pro vodní focení jsem napsal už sem: http://www.beremese.cz/forum/fotograf... včetně mapy: http://bit.ly/vodni_plochy_brno a osobně bych doporučil to vzít formou procházky, tzn. najít místo, kde se dá dobře přijet autem, jsou tam rozmanité stromy (břízy, borovice, háje...), skály, a třeba řeka nebo různá zátiší :) takovou lokací se pak dá skutečně udělat "výlet", je to inspirace pro novomanžele i fotografa, dá se dobře "pokecat" po cestě a je možnost se ještě lépe s fotografem navzájem poznat... myslím, že to je prostě ono :) člověk pak nemusí řešit hromady lidí (což konkrétně v Lužánkách, na Petrově nebo na Hádech hrozí víc než dost) a i když je na to potřeba víc času + mít čas na cestu, sám bych to nechtěl jinak :) ať se Vám hezky vybírá a fotky vyjdou! ;)
Odpovědět
@petrnoxnovak děkuji za rady, svatba již proběhla, tak třeba pomůžete dalším nevěstám :) nám se nakonec nechtělo nikam chodit, tak jsme to zvládli pár kroků od místa oslavy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je to tak někdy nejlepší, fotky máte skvělý :)
Odpovědět
@petrnoxnovak diky moc! :) my se strasně neradi fotíme, a díky tomu, že nás fotograf nenutil nikam chodit a pózovat jsme byli nakonec v dobré náladě, a focení jsme si moc užili :) v tu chvíli jsem opravdu pochopila, že i tohle obsahuje zaklínadlo "dobrý fotograf" ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně z toho důvodu je příjemné vědět, co novomanželé chtějí - vyjet / nikam nejezdit, přírodu / město, momentky / strojené pózy. Proto je fajn se s párem vidět před svatbou a vše s nimi probrat, trochu se poznat a pak už je to mnohem jednodušší, než když se s fotografem vidíte ve svatební den poprvé. @petrnoxnovak jmenoval jsem pouze nejznámější místa a to že někdo použil místo k focení ještě nemusí znamenat, že je to neoriginální, protože každý fotograf fotí jinak a každý dokáže najít v lokalitě to své. Třeba tato fotka (ano, není to svatba) je v lomu a nikde jsem tu ani podobnou fotku ze svatby neviděl... Takže bych hned nezavrhoval vše, co se může zdát okoukané :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To asi záleží jak moc to člověk sleduje, já třeba vidím fotky z lomu na Hádech na FB, G+ a dalších fotoportálech jednou do týdne a drtivá většina je prostě a jednoduše stejných :)
Odpovědět
Profilova fotka
Proto je důležité se s párem domluvit co chtějí - když se jim třeba fotky z lomu líbí, tak je nevezmu jinam, jen proto že tam fotilo tisíc dalších. Ale máte pravdu, mohu jim jako fotograf doporučit jiné a třeba zajímavější místo. Je to jen o přístupu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?