Focení v ateliéru - ano ne?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, budu mít na svatbu půjčené opravdu nádherné šaty. Přemýšlím, že bych si třeba den předem nechala udělat nějaké umělecké fotky v ateliéru. Co myslíte? Máte to některá v plánu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jako fotografka Vám mohu focení ve svatebních šatech předem jedině doporučit :) V zahraničí toto bývá docela častým trendem, kdy si nevěsta i s ženichem nechají nafotit fotografie ve svatebních šatech v jiný den než se koná jejich svatba. Během svatebního dne často není k focení snímků dostatek prostoru a klidu a navíc budete mít jistotu fotografií, pokud by například v den Vaší svatby nebylo příznivé počasí. Osobně, ale doporučují exteriér. Vyjeďte někam do přírody, pole, louky, lesy, lomy k Vaším krásným šatičkám padnou lépe než umělý ateliér :) Daniela
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebni_foto_pro_vas Moc děkuji za Váš názor, máte pravdu, že venku budou fotky mnohem romantičtější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S někým kdo to fakt umí bych focení v ateliéru klidně doporučil. Ono snadno to může sklouznout k nudným obyč fotkám, který jsou nic moc, ale s někým kdo se třeba skutečně věnuje kreativní módní fotografii a dá si s tím trochu práce a vymýšlení, můžete mít opravdu skvělé fotky! Zase by to bylo něco trochu jiného a vlastně taková dost klasika - dřív se svatební portréty fotili pouze v ateliéru a myslím že tyhle starý fotky po rodičích a babičkách mají pořád docela kouzlo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě spíš ne. Ve svatební den to má svou jedinečnost. Teď to píšu víc z osobního pocitu než jako fotograf. Rozhodnutí je stejně jen na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?