Focení rodinných fotek nevěsty a ženicha zvlášť

Profilova fotka
Nechci se vidět se snoubencem před obřadem, ale chtěli bychom předtím nafotit rodinné fotky, ať se pak s nima nezdržujem. Udělal to tak někdo a je to praktické? V našem případě bychom se museli nějak rozdělit do dvou místností a fotografka by nejdřív vyfotila mě s mojí rodinou a pak jinde ženich a s jeho rodinou. Kombinace našich rodin nebo mě s jeho rodinou a jeho s mojí dělat nebudeme, nikdo po nich ani netoužil...
Odpovědět
A v čem je problém??? Ráno může fotografka nafotit tebe s rodinou a přípravy a poté ženicha a příjezd na obřad jeho a poté tvůj a následně svatbu. Já budu také odhalena až na obřadu aby mě ženich neviděl....a fotit budeme až obřad a poté společné focení. Připravy nafotí bratr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych chtěla být utajena až do příchodu před oltář, ale máme čvrt hodiny předem schůzku s matrikářkou, a tam musíme být oba i se svědky... tak nevím, no :-(
Odpovědět
me dnes matrikarka psala,ze neni problem abych dala obcanku snoubenci,nebo svedkovi,takze ja se s ni sejit nemusim... jinak me fotografka bude fotit v pokojovem hotelu(fotecky pro snoubence) ,jak dorazim z ucesu a vizaze.a pak oblekani do satu a pak rodinka a pak az obrad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. Chápu, že chcete, aby vás viděl až při obřadu, ale nebude vám vadit, že na těch fotkách budete jen vy? Příjde mi to trošku divné. Svatba je přece o nevěstě a ženichovi. A aby si rodiče pak vystavovali další fotku jen se svojí dcerou či synem, když k nim do rodiny patří už další člen... :-) Fotky před obřadem ušetří čas, ale možná bych to ještě promyslela :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?