Foceni - predsvatebni, rande, posvatebni - prosim o tipy

Ahoj holciny, chtela jsem Vas poprosit o tip na tzv. foceni rande - aby fotky byly "ne"obycejne - napr. stejne sladene obleceni, nejaky zajimavy detail atd. Mame se nejak pripravit na nas fotoshooting a tak hledam inspiraci - pochlubte se, prosim! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem za to, aby vše bylo hlavně přirozené, naaranžované focení se mi moc nelíbí (takové to "tak a teď se držte takhle" - může to vypadat nepřirozeně a trapně. Máte focení na svém oblíbeném společením místě? to udělá hodně...Co se týká oblečení, tak bych volila pro sebe nějaké lehké šatky pro volný čas (záleží tedy jaké bude počasí) pro něj bych zvolila nějaké ležérní oblečení (kalhoty, oblíbené triko - košili) a ve stejné barvě ani být nemusí - nemusíte vypadat jak dvojčata :-) Každopádně jestli jsi třeba tanečnice, on napřiklad cyklista, z toho vznikají skvělé fotky...vemte nějaké náčiní co Vás ke každému pojí a spojte to dohromady :-) Posvatební fotky se mi líbí už jen fotky "My dva" třeba při západu slunce, s prstýnkama..
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka Když bude dobrý fotograf, tak fotky nebudou nikdy obyčejné. Za mě je nejlepší rada - buďte přirození! :-)
Odpovědět
Holky, myslela jsem napr. neco podobneho - naaranzovane foceni, ale presto ma v sobe neco prirozeneho.
Odpovědět
Jj, urcite je to o dobrem fotografovi - tim jsem si jista, ale urcite neni od veci, nechat se inspirovat i nekde jinde :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka No tak když píšeš "pochlubte se, tak se budu chlubit. :-D Koukni na můj profil, mám tam focení v zimě, tak třeba se ti to bude líbit. Jen nevím jestli to bude určitě inspirace, když se budete fotit asi teď někdy. :-) A jinak je nepřeberné množství inspirace na Pinterestu...tam by mohl člověk hledat od rána do večer. Třeba - http://www.pinterest.com/search/pins/...
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka třeba něco najdeš tady http://www.beremese.cz/blog/labelaisa... :-)
Odpovědět
@limda Moc diky za tip, mrknu na to! :o)
Odpovědět
Miluju slunečnice a budu je mít i jako svatební kytku a když se naskytla možnost udělat si v nich zásnubní fotky - neváhala jsem! http://www.beremese.cz/blog/zuzaves/a...
Odpovědět
Dekuju holky, presne takovouhle inspiraci jsem mela na mysli! :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?