Focení před obřadem v lese či u rybníka, máte zkušenost?

ahoj holky, uvažujeme s fotografkou udělat pár fotek před obřadem-máme ho až 13:30, líbily by se mi fotky z lesa nebo u rybníka-fotily jste se tak? Dá se to nafotit aby se člověk nezmazal? Taky se bojím abychom pak nebyli oba s ženichem urousaní:)-svatba konec srpna....
Odpovědět
Profilova fotka
Nebojte se lesa! Budete mít úžasné fotky a nezapomenutelný zážitek. Když si dáte pozor, tak urousaní nebudete. A když budete, tak se tomu zasmějete, ni? :) K rybníku jeďte před západem slunce ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Když bude sucho, bude to ok. Teď v sobotu ráno pršelo a cestou v sadě a lesem pak šaty dostaly slušně zabrat...:-)) (bodláky v tylu, drobní lístečky a spousta brouků) :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě do toho jděte, je to krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to stojí za to. Fotografka sama Vám určitě poradí a kdybyste chtěla mít jistotu, zajeďte si společně předem prohlédnout místo činu.
Odpovědět
Profilova fotka
I v dešti to jde:)) ale pak na obřad by jste asi už jít nemohli:( Spíš jen třeba něco na molu u vody. Nejsem expert na šaty a nevím proč, ale brouci všech tvarů a velikostí šaty nevěsty prostě milujou :-|
Odpovědět
fotky z lesa povazuji za snad nejhezci. Ma to sve uzasne kouzlo :)
Odpovědět
my fotili po obřadě, v kvetoucím sadě s pampeliškama a pak na polní cestě v řepkovém poli. Byli jsme oba slušně umazaní, já měla pod sukní stovky much, zelená od trávy, žlutá od pampelišek, oba spocení, unavení, byť spokojení :-) I svatební kytice dostala zabrat, stejně jako účes ve větru. V tomto stavu bych na obřad opravdu nechtěla! Pokud to jde, zkuste si nechat focení na potom, či druhý den. Myslím, že si jej pak přirozeněji užijete, bez obav o vizáž. Ani polední slunce není na focení ideální, zajímavější je ranní či podvečerní.
Odpovědět
tak koukám, že les necháme asi po obřadě a před něco v interiérech nebo ve měste :)
Odpovědět
Profilova fotka
S rybnikem opatrne zalezi na oblasti a na terminu, aby Vas nesezrali komari:)))
Odpovědět
@mafoto pěkné fotky..jen ten strom z hlavy je takový..škoda
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?