Focení na svatba

Ahoj holky, chci se zeptat, na kolik hodin máte domluveného fotografa? My máme balíček asi na 6hod, od 11 do 17hod. Oběd máme v půl 4, takže to pak bude vycházet tak akorát na nakrojení dortu. Takže 1.tanec, a další okamžiky, už fotografovány nebudou. Tak nevím jak to řešit, jestli tedy nějak prodloužit, nebo to nechat aby to fotil někdo z hostů. Jak to máte vymyšlené vy?
Odpovědět
Profilova fotka
A v 11 hodin vam zacne fotit co? nejde to posunout?
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg Pěkný večer přejeme, záleží, jestli fotky vůbec chcete, popřípadě jaké. Zkušený fotograf vám vykouzlí bleskama a barevnýma filtrama super atmosféru i tam, kde není; to hosti nedokážou. Otázka, jestli něco takového chcete nebo jestli opravdu toužíte mít zachycen první tanec a zábavu. Jestli ano, doporučujeme připlatit za delší setrvání profíka.
Odpovědět
@lucineni jde, ale já bych chtěla mít vyfoceny i připravy... vy to máte jak časově?
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg budem mit asi na cely den/mozna pul podle toho kdy zacnem ale rano stejne budem spat:D obrad bude v pozdni odpoledne a predtim chcem parovy fotky, chcem rozhodne krajeni dortu a prvni tanec od fotografa
Odpovědět
@lucineni a mohu se zeptat na kolik vychází ten celý den?
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg nemame jeste vybrano definitivne ale z nasich trech favoritu dva foti cca 14-15000 za den, nejlevnejsi pak 11000 a ten ma tusim dva fotografy dokonce
Odpovědět
@lucineni tak to tak vychází, budu to muset pořešit, my máme těch 6hod/8tis
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg Zrovna na fotografovi setrit nechceme, takze radsi vic hodin, at pak nelitujeme, ze nekdo neumel vyfotit jak tancime atd :-)
Odpovědět
@lucineni no právě, mě to došlo až teď, že je to jen na chvíli, musím se s ní spojit a domluvit to
Odpovědět
My jsme měli fotografa na celý den - začalo to někdy kolem sedmé hodiny ranní (příprava nevěsty) a končilo to právě zábavou - tanečky, různé hry apod. A jsem ráda, že to tak bylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad až odpoledne ve dvě hodiny. Takže máme fotografa "na celý den" - což znamená, jak koukám asi i všeobecně, těch 12 hodin. Díky tomu zachytí přípravy nevěsty i fotky při západu slunce. O fotku zakrojení dortu a zábavy mi asi ani tak nešlo, máme mezi přáteli pár lidí, co se focení věnují jako koníčku, ale o ten západ slunce a fotky v té "červánkové atmosféře" jsem nechtěla přijít.... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?