Focení Hukvaldy

Ahoj, nemáte prosím nějaké zkušenosti s focením na Hukvaldech? Hlavně když počasí nepřeje, zda není někde okolo nějaké pěkné chráněné místo před deštěm, třeba nějaká kavárna. Děkuji za radu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste misto kavarny radeji stodoly a seniky. Je tam vice prostoru a ma to sve kouzlo. Vetsinou i majitele takovychto staveni byvaji moc mili lide. My meli svatbu v Kozlovicich Na mlyne a tam po ceste je stara skola a pivovar apod. Zkuste si to obejit a uvidite co Vas zaujme. Pripadne primo apartmany Na mlyne jsou moc hezke. Omlouvam se ze je text bez diakritiky, jsem na telefonu. Preji at najdete presne to co hledate. Dobrou noc. Lukas
Odpovědět
Při nepřízni počasí lze využít např. i místní hotel Hukvaldy, určitě bych doporučil i pár snímků na místním hradě - v zastřešených prostorách (moc jich tam sice není, protože je to vlastně zřícenina hradu, ale přesto jsou fotogenické. Vím to, jelikož jsme tam fotili i natáčeli. Přeji mnoho krásných snímků. Honza.
Odpovědět
Díky:-) hrad by byl super, bohužel jsem zjistila, že pokud nemáme na hradě obřad, tak nám nepovolí výjezd autem. Docela zklamání, nedovedu si představit jak se budu v šatech v horku nebo dešti pachtit pěšky nahoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?