Focení - fotbal

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Chystáme s přítelem svatbu a chceme nafotit svatební foto na fotbalovém hřišti. Přítel je fotbalový nadšenec, nemáte nějaké nápady? :)
Odpovědět
Profilova fotka
doporučila bych využít obrovské plochy trávníku, tam by se mohly hodit podhledy. Ty se samzřejmě nehodí pro všechny tipy postav, ale sluší štíhlým lidem a malým lidem také :o). Taky by tam šla udělat klasická fotka kdy Vám vyfotí jen boty, jak stojíte naproti sobě. Nebo využít tribuny, tam se zase dají dělat nadhledy, že se kouknete nahoru na fotografa. Tento tip fotek sluší víceméně všem, dokonce i plnoštíhlým. Abych neplácala do větru, posílám jednu takovou fotku ze schodu, kdy mě někdo fotil před dávnými časy, jak to zhruba vypadá. Samozřejmě jsou i lepší fotky na toto téma, nemohla jsem ale žádnou najít. Slečně nahoře vlevo toto až tak neslušelo kvůli úhlu záběru, takže asi by to měl fotit šikovný fotograf. Hodně záleží na fotografovi, ty pózy se musí uzpůsobit tipu postavy a většinou člověk plánuje, ale pak to vše přirozeně na místě vyplyne :o).
Odpovědět
Profilova fotka
Minulý rok jsem fotil tohle:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidáváme se se svou troškou do mlýna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, rádi bychom Vám nabídli naše fotoslužby. Dovolím si Vám zaslat i soukromou zprávičku :) prozatím se klidně mrkněte na náš web. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis jednotlivých svatebních fotobalíčků. Budeme se těšit :) Lukáš Machaníček LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba jen klasiku....:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dobrý fotograf určitě zaplesá nad netradičním focením a prostředí zelené trávy, bílých čar, oprýskaných tribun či střídaček (domácí vs hosté) i míče využije dosytosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano, ano. Souhlasím s @fotohemala. Například takto...:-)
Odpovědět
Mockrát děkuji za vaše rady, inspirovala mě to hodně a napomůže mi to ve výběru póz pro fotografie. Ještě jednou díky!! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?