F/max studio - Vladimir Kastyl - zkusenosti

Dobry den, najde se prosim nekdo kdo ma zkusenosti s fotografem Vladimirem Kastylem (f/max studio)? Budu rada za jakekoliv ohlasy :-) Diky moc!
Odpovědět
Nám fotil svatbu 3.6. Velký profesionál, příjemný člověk, ceny má přijatelné. Bohužel, zatím nepochválím výsledek, protože na fotky čekáme:-) Pak dám třeba vědět:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu jsme měli téměř přesně dva roky zpátky. Sám svatby fotím, takže jsem byl při výběru dost náročný. Vybrali jsme nakonec právě V. Kaštyla. Myslím, že jsme na fotky čekali o nějaký ten den déle než zněla ústní domluva (nicméně stále to bylo v termínu dle písemné smlouvy), ale jinak spolupráce i komunikace bezproblémová a s výsledkem jsme byli a stále jsme spokojeni, mohu doporučit.
Odpovědět
Jee, tak to me tesi, diky, ze jste si udelali cas sem napsat! @ alzbetau - kdyz si vzpomenete budu rada za nazor, ale vzhledem k tomu, ze se bereme 14.7. tak uz asi jinde hledat nebudu :-)
Odpovědět
Ahoj Trissmith. Dneska, po 40 dnech mame fotky. Jestli sis vybrala Vladimira, myslim, ze budes spokojena! A pokud ti muzu poradit maly tip na fotografovani portretu (teda pokud se pujdete fotit az k pozdnimu odpoledni jako my) tak i kdyz bude fofr, nech si chvilku casu pro sebe, uprav si vlasy a make up, dej si rtenku,... proste cokoliv. Vlasy i makeup jsem mela v 8 rano hotove, fotili jsme se asi od pul seste odpoledne a proste hrozne me mrzi, ze sem si tech 5 minut pro sebe neukradla a neupravila se... At Vam svatebni den vyjde podle Vasich predstav a budte stastni!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?