Dotaz foto

Profilova fotka
Dobrý den, měli jste někdo 2 fotografy? Já si už vybrala jednu, ale chtěla bych i druhého fotografa, abych měla různé záběry.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezdv5 Dobrý den, domluvte se s hlavně Vašim fotografem. Pokud ale vyžadujete přítomnost dvou fotografů doporučuji objednat sehraný tým, nebo se zeptat přímo objednaného fotografa, zdali nemá kolegu se kterým někdy jezdí.. Opravdu je to lepší - jsou sehraní, nezavazí si, "nelezou si do záběru" a když je potřeba dokážou si pomoct...
Odpovědět
Určitě bych vybírala fotografy, kteří pracují spolu - partneři apod. Ono je tam nutná souhra a stejný koncept, abyste potom neměli dvoje úplně jiné fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře, rozmyslím to tedy, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Viděl jsem takhle několik svateb, profík určitě vyjde s každým a souhra tam bude, jen by si měli rozdělit např. párové fotky - jeden si to třeba vezme přirozeně víc na starost, druhý udělá spíš tu backstage. Pokud je jeden z nich idiot, bude zavazet kameramanovi i všem ostatním 😄 Např. v Itálii takhle fotili Everbay s Martinem Faltejskem, svatebčani prostě chtěli oba, velká svatba atd., dává mi to smysl a vyšlo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, proč ne. Fotila jsem před covidem luxusní svatbu v krásné stodole Suška, kde si nevěsta vybrala dva zcela neznáme fotografy, každý jsme byli z jiného konce republiky 😄 Chtěla právě různé pohledy na jejich svatbu, dva různé rukopisy. Samozřejmě to nebyla levná záležitost a já se zprvu trochu cukala, jsem zvyklá si focení "řídit" sama, ale nakonec jsem se nechala přesvědčit a šla do toho. A byla to bezvadná akce ! Oba jsme si vycházeli maximálně vstříc, druhý fotograf byl skvělý chlap, profík, automaticky se ujal skupin, když já fotila i přípravy, prostě to šlo jako po másle. A z výsledku jsem byla nadšená taky, protože jsme měli oba opravdu jiný výstup, jiné barvy, zkrátka jiné oko 🙂 Nebo pak ta už zmíněná tradičnější varianta - mám svého druhého fotografa, s nímž hlavně na větší svatby jezdíme a pracujeme ve dvou, výstup je pak jednotný, ucelený, záběry širokospektrální 🙂 Tím, že jsme pár a odměna zůstane " doma " 😄, je to za jednotnou cenu, kdyby byl druhý fotograf sólo, bude si počítat cenu zvlášť a pak je to samozřejmě o dost dražší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?