Doporučte software na úpravu fotek

Chtěla bych na fotkách vymazat nežádoucí věci a vybělit zuby. Doporučte prosím software, se kterým toho jde snadno docílit a který nesníží kvalitu fotek. Nemusí být zadarmo, ale klidně takový ten typ, co si ho koupím třeba jen na týden. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.adobe.com/cz/creativeclou... https://www.zoner.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@lucnikvetinka Adobe Photoshop ma myslim zkusebni verzi na 7 dni zdarma.
Odpovědět
@zoe_se_vdava Ale dokážu to tam jako absolutní laik udělat, aniž bych se s tím musela nějak složitě učit? Zkoušela jsem třeba program inPixio, v tom šly snadno odstranit ty nechtěné věci z fotek, velice intuitivní. Ale ten zas neumí to bělení zubů a musela bych si tak kupovat 2 programy a to už je poněkud otravné. Pořád si myslím, že by měl přeci existovat nějaký program, který je zaměřený na to, aby si laik mohl udělat hezčí fotky, vždyť je toho plný instagram a pod.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji adobe 🙂
Odpovědět
@janasurmanova1 Za mých mladých let bych se do toho ponořila, trošku se s tím naučila (kdysi - před 20 lety- jsem upravovala fotky v Corelu a Photoshopu), ale teď jsem vyčerpaná matka od dítěte, co nemá čas sedět u počítače a preferovala bych něco pro laiky, ne pro profesionály.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucnikvetinka A mas toho na upravu hodne?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@lucnikvetinka Mě Zoner také přjde velmi intuitivní. Já jsem konkrétně na úpravy, které zmiňuješ, používala jako úplný laik https://www.photopea.com/, což je zdarma a navíc online. Jela jsem podle tohoto návodu https://www.vyvolej.to/magazin/jak-up.... Hodně štěstí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?