Dobrý večer, sháníme fotografa na svatbu,doporučíte mi?:)okolí Chomutova a Mostu

Dobrý večer:-) sháníme fotografa na svatbu,termín je 19.9.2015,obřad máme na Jezeří a party v Březenci...prosím o radu .... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Jezeří mám moc rád a Váš termín mám zatím volný, takže budu rád Vaším svatebním fotografem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@robertzauer Roberte, závidím. Já mám obsazeno a Jezeří je moje srdeční záležitost. Pořád čekám, až někdo napíše, že se bere právě tam. Dobré světlo! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trbolova Díky za přání Petro, zatím jsem jen nabídl své služby a čekám na odpověď. Jezeří je jedna z netradičních a "jiných" destinací a to já rád. Jezdím tam každý rok podívat se, co se změnilo a vždycky je fajn vidět, jak se tam buduje. A když mám návštěvu z jiných krajů, tak to je jedno z prvních míst, kam je vezu. Ať se Vám daří, mám rád Vaše fotky! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně mrkněte na web nebo na FB. Najdete tam vše podstatné. Ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy svatebních fotobalíčků. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Dobrý den Roberte, jsem velice ráda,že se vám naše místo obřadu líbí:) My jsme z místa nadšeni. Momentálně ze všech nabídek máme dva favority :)což jste vy a jedna paní z Prahy.Můžeme si domluvit osobní schůzku? S pozdravem a přáním hezkého dne Charvátová Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vámi poptávaný termín mám volný Zaslal jsem Vám zprávu S přáním hezkého dne Tomáš Javůrek
Odpovědět
Profilova fotka
@vercachjirkov Dobrý den Veroniko! Až teď jsem si všiml Vaší odpovědi zde. Poslal jsem Vám zprávu. Mějte fajn pondělí! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám Váš termín zatím volný :) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?