Dobrý fotograf do 15 tis.? Místo svatby - Lednice na Moravě

Dobrý den, doporučí někdo dobrého fotografa, který zajímavě fotí (ale opravdu zajímavě) a vyjde do 15 tis.? Už jsem jich našla asi 10 a cena 17-20 tis. Svatbu budeme mít v Lednici 26.8.2017 a chtěli bychom ho od příprav až do večerních hodin, nejen po první tanec. Za případné tipy děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Cenově se určitě vlezu. Klidně koukněte na web nebo FB? který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud jste opravdu našla fotografy, kteří jsou jen o něco dražší (10 - 20%), než je Váš rozpočet a jejich tvorba vyhovuje Vašim představám, neváhejte je kontaktovat co nejdříve a za fotky si pár tisícikorun připlaťte. Třeba by Vám poskytli na něco slevu a v konečném důsledku by vyšli cenově dle Vašich představ. Zkuste je kontaktovat co nejdříve, protože než se odhodláte, Váš termín už nemusí mít volný. Já se cenově do Vašeho limitu vejdu i s cestovními náklady. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte k nám, třeba se Vám trefíme do vkusu ;-) S pozdravem Lukáš & Martim
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den přeji, ještě mám volno, případně napište, budu ráda :-) Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji několik fotografií pro představu, pokud to bude ono, mohu vám být k dispozici. Více připojím do soukromé zprávy. Standa Matouš
Odpovědět
Nám fotil Zdeněk Kukula http://vazari.net/ Byl u nás celý den, na přípravy a obřad jsem si připlatili ještě druhého fotografa (vzal sestru) a do týdne nám odevzdal celkem kolem 600 fotek, většinu upravených a platili jsme cca 12tis.
Odpovědět
@luciza ahoj, děkuji za tip. Na něj jsme narazili jako na prvního, přítel s ním došel, asi ví o někom, komu fotil, ale není to podle mého gusta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky .... v Lednici a okoli fotime a natacime docela casto a mame to kousek .... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, Lednici za rohem a styl focení posuďte sami .-) Pěkný večer, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro každého znamenají zajímavé fotky něco jiného, takže posoudit musíte sami. Každopádně rád Vaši svatbu nafotím, pokud Vás zaujme moje portfolio. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Helenu Szmigielovou. Koukněte na její stránky www.helisz.cz nebo na FB Helena Szmigielová - fotografie.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @luccy85, stačí mrknout ke mě na stránky, co jsou v podpisu :-) rád přijedu. mějte se skvěle, Petr
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Nabídku zasíláme do SZ.Rádi vyfotíme. S Pozdravem Luboš a Iva Kosovi
Odpovědět
Zatím se stále rozhodujeme. Rádi bychom se do 15 tis. vešly s celkovými náklady (včetně připlacených hodin focení navíc, dopravou apod.). Všem děkuji za nabídky, myslím, že je určitě z čeho vybírat :) Všem se ozvu, jakmile nabídky projdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, budu rád, když se podíváte na moji tvorbu a na mých webových galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k dispozici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na mé portfolio:)
Odpovědět
Fotografa jsme vybrali :)) Všem moc děkuji za nabídky, dostala jsem jich kolem 30, co jsem počítala, proto nebudu odepisovat každému zvlášť.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?