Dárek pro ženicha - glamour fotky

Ahoj milé nevěsty, ráda bych dala svému ženichovi svatební dar - album s mými glamour fotkami :-) . Chtěla jsem se zeptat, zda náhodou nemáte některá tip na dobrou inspiraci (popřípadě k nahlédnutí i vaše fotky :-) ) a především tip, kde sehnat nějaké oblečky a dopňky na takové focení... na netu jsem nic moc nenašla. Předem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Já jsem dávala před dvěma lety přítelovi k výročí. Oblečky a dopľnky jsem posbírala, co jsem měla doma (obšas si jako překvapení koupím něco hezkého) Fotili jsme v přírodě, něco ti můžu poslat do zprávy, ale jen pár, většinou jsem tam nahoře bez a to moc posílat nechci :D
Odpovědět
ahoj, díky... budu ráda! samozřejmě chápu, že se mi nikdo nebude ukazovat odhalený :-) ale budu ráda třeba za ty méně odhalené... příroda je dobrý tip .... díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@rusallka dej si pozor s posíláním. avosaibot je zde zaregistrován/a od března 2016, takže to může být nevěsta a nebo taky nějaký úchylák (avosaibot, pokud si pravá nevěsta, nemyslím to nijak zle)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na naše stránky. Oblečení i doplňky máme v ateliéru k dispozici, Nejen svatební... Zdravím
Odpovědět
Profilova fotka
@avosaibot Dobrý večer, odkud jste? Právě budujeme boudoir studio v Kroměříži, které bude fungovat od půlky dubna. Máme přímo na místě spolupracující vizážistku, která je nám při focení "k ruce". Společně také dopředu domlouváme oblečení, doplňky apod. Více z boudoir focení na našem FB nebo webu. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
@avosaibot Krásný večer, ráda Vám glamour / boudoir fotografie nafotím, fotografuji ve svém vlastním specializovaném boudoir ateliéru v Praze. Více informace najdete na mém webu (sekce ATELIÉR a sekce PORTRÉT / GLAMOUR). Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, specializuji se na svatební Boudoir fotografie :) Mrkněte se ke mě na pracovní facebook, kde naleznete nejnovější práce a také ukázky z těchto focení. Fotím v luxusním atelieru v Praze a mám při ruce velice šikovnou vizážistku. S pozdravem Zaňková M.
Odpovědět
@zorro4 neberu si to osobně :-) chápu to - přemýšlela bych stejně... každopádně jsem nevěsta, ale to může napsat každý, že? :-|
Odpovědět
teda... všem děkuji za nabídky focení :-) já už fotografku mám domluvenou, ale je to kamarádka, která nemá takový ateliér a doplňky... asi bych nejvíc ocenila nějaký tip třeba na internetový obchod, kde se dají pořídit pěkné věci na focení... a nezrujnuje mě to :-) i tak děkuji... třeba se to nakonec semele jinak, takže nabídky poblíž Přerova (Olomoucký kraj) si určitě budu pamatovat!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?