Dá se domluvit, aby na našich fotkách nebyla reklama?

Ahoj Holky, našla jsem si fotografku a její svatební fotky se mi hrozně líbí, ale na každé je její reklama. Myslíte, že by se dalo domluvit aby tam ta reklama nebyla? Není teda moc velká ani nijak nápadná, ale stejně..nechci si tím kazit naše svatební fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbllaannkkaa Ahoj.....myslím, že reklamu si fotografové dávají na fotky určené pro prezentaci na webu. Vy jako zákazník dostanete určitě fotky bez vodotisku. Co jsem tak viděla a četla, tak většinou dostanete dvd s 2 soubory: fotky v plné velikosti bez vodotisku a v druhém soubory zmenšeniny s vodotiskem pro prezenaci na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) :-) :-) Klientům se odevzdávají fotografie bez vodotisku :-)
Odpovědět
Jó? tak to by bylo super...:) Díky za odpovědi! :)
Odpovědět
@bbllaannkkaa Fotky se dávají zákazníkům bez reklamy :-) To logo si tam dají kvůli prezentaci na internetu - kdyby to fotku někdo další chtěl někam dát tak aby se vědělo, kdo je autor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky zásadně dovávám bez reklamy, neznám snad nikoho kdo by vám v nich nechával logo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, není možné, aby ti byly fotky předány s logy! Trvala bych na čistých fotografiích!!!!! Vodotisky nebo loga se dávají převážně na náhledové fotografie.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co se mne týče, reklamu davam jen na fotky co dávám na svůj web a facebook aby je nikdo někdo cizí nekopiroval nebo je dokonce nevydával za vlastní, jeĺikož jsou chráněny autorským zákonem. Myslím si, že žádný rozumný fotograf Vám nezprzní svatební fotografie svým logem nebo podpisem. Zkus se jí na to zeptat. Nez taktňnám nikoho kdoby zakázku odevzdával takto označkovanou zákazníkovi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvam se za chyby, pisu z mobilu :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?