Co se svatebníma fotkama? Dáváte je tisknout?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co děláte s fotkama, které dostanete od fotografa, případně od přátel? Dáváte si je klasicky tisknout, nebo si necháváte dělat fotoknihy, případně i nějaké obrazy na plátno?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dostali už od fotografky nějaké vyvolané. Od přátel jsme jich taky pár vyvolali a některé necháme dát na plátno. Jinak to zůstane na dvd:)
Odpovědět
My jsme si taky nechali vyvolat několik fotek přímo od fotografa a z těch jsme udělali album pro rodiče. Nám udělal fotoknihu a jinak máme všechny fotky od něj i od ostatních na CD.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v ceně focení asi 150 vyvolaných fotek přímo od fotografky. Takže jsme nechali zbylých skoro 200 tako vyvolat a vylepila jsem je do 100 stránkového alba. Kdyby nebyly v ceně vytištěné fotky, tak jsme udělali asi spíš fotoknihu na fotopapíře..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Nám manžel udělal svatební stránky, takže se všichni můžou podívat na všechny fotky pohodlně z domova. ;-) A pak jsme pár vybraných vytiskli a dali do alb. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Od fotografa jsme dostali fotky vytistene a na DVD, ja pak udelala fotoknihu pro nas a pro rodice k Vanocum, pro nas 3 fotobrazy, pro rodice fotoobraz ze spolecne fotky a jeste mam pro nas i pro rodice fotomagnet na lednici.
Odpovědět
Dáme je jistě na Data Tresor Disc, jediné médium které fotky zachová i pro příští generace takže vnoučata si nás ještě mladé a krásné budou moct prohlédnout:)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě vždy doporučuji tisk, alespoň nějakého úzkého výběru. Není nad papírová fota, která vydrží, narozdíl od digi dat, desetiletí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vytisknout, koupit krásné album, koupit dobré víno a o dlouhých zimních večerech lepit, vkládat, popisovat a makat na potomstvu :) Alba jsou úžasná věc, fotoknihy a DVD na ně prostě nemají, postrádají to kouzlo. ;)
Odpovědět
určitě na papír - je to pořád nesppolehlivější " datový nosič". Snad fotky k Vánocům dostanu. Doba postupuje, datové nosiče se pořád vyvíjejí a staré přehrávače dat se pomalu rozpadají.....Moje babička, která na jaře oslavila 90 let vytáhne fotku z první třídy a řekne, že tohohle my se s těma našema destičkama ( myslí CD a DVD) nedočkáme a myslím, že má pravdu....řekla bych, že ani dnešní papír a barvy nedokážou 80 let vydržet
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, adjustace fotografií je kapitola sama pro sebe. Jen obecně, když po nás chce nějaký pár vytištěné fotografie, dodáváme je prakticky jen ve dvou variantách. Fotografie nalepená na desce kapy....jde koupit kapu samotnou, lepidlo ve spreji a řezák a po pár vyzkoušeních někde na kraji se vám určitě povede kapu říznout. Tím, že se fotografie nalepí na rovný povrch získá tak 100 procent dojmu navíc. Druhá varianta je fotografie natištěná na plátně. Dle mého skromného názoru jsou ostatní adjustace fotografií - rámy, skla a podobně přežitkem z dob normalizačních...Mějte se krásně a budu rád když si prohlédnete naše stránky...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme vyrobili prarodičům a rodičům fotoalba k vánocům - ideální dárek a pak ještě jedna fotokniha pro nás. Jinak jsme si nechali pár fotek zvětšit, také jsme nechali dělat jedno plátno nad postel, ještě dodělávám normální fotkové album a manželovi jsem vyrobila fotokalendář na další rok. Když už ty fotky máme, tak jich musím využit. A spoustě kamarádům a sourozencům je dávám k vánocům - vyvolané. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Papírové fotky mají stále něco do sebe.... pokud si je necháte tisknout sami, dejte pozor na kvalitu, abyste na nich za 2 roky neměli jen barevný závoj... není tisk jako tisk a není papír jako papír... Stejně tak pokud máte fotky digitálně.. doporučuji udělat zálohu!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?