Co když svatební fotograf onemocní?

Profilova fotka
Zajímalo by mne zda se Vám někomu stalo, že Vám fotograf na poslední chvíli onemocněl. A jak jste to řešily?.. Či případně se ptám i fotografům, jak to oni v tomto případě řeší =))) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to neni 40 horecka, tak si vezmou paralen a jdou fotit. Pokud je to neco zavaznyho, vetsinou maji kontakty na jinyho fotografa a ten je zastoupi.
Odpovědět
Profilova fotka
@novakmarketa Ahoj.. my ve smlouve mame ze pokud by se mu mělo cokoliv stat nebo pokud by onemocnel tak posle svou asistentku :-) Vime ze je skoro stejne dobra jako on, takze je to v pohode ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Rekord mám zatím 38,6. I tak jsem fotil celý den a na práci to nebylo znát:) Prostě si člověk dá nějaký ten Paralen/Ibalgin a nějak to přetrpí. On je problém sehnat kvalitní náhradu, protože kolegové ten den také většinou fotí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý a prověřený fotograf Vás ve štychu nenechá. Pokud by to bylo tak vážné žeby opravdu nemohl, jistě by našel řešení a zajistil Vám adekvátní náhradu. Spousta z nich se vzájemně zná. Horší je to s těma s těma neprověřenýma co fotí za velmi nízké ceny. Už několikrát jsem se od nevěst dozvěděl že jim bylo čtrnáct dní před svatbou zrušeno focení z důvodu nemoci. Nakonec z toho vylezlo, že fotograf nemocný nebyl, jen dostal od jiné nevěsty lépe zaplaceno. :-| Každopádně je dobré se i na tyhle věci předem informovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Uplne souhlasim. Pokud je nemoc ( akutni infekce, uraz atd ) tak spatna, ze neni mozne prijit a fotit, tak zkuseny fotograf v tom snoubence nenecha. Spolecne najdou reseni ve forme zastupu nebo kratsiho foceni atp. Vsichni byvame nemocni, stat se to proste muze.
Odpovědět
Profilova fotka
Loni jsem odfotila dvě svatby se zápalem plic :-) Žádný fotograf, profesionál, Vás v tom nenechá, nebojte se. Našlo by se po společné konzultaci řešení, které by vyhovovalo oběma stranám.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vše podstatné již řekli mí kolegové. Jen malá drobnost: tento scénář by měl být podchycený v každé propracovanější smlouvě. My v ní máme i sankce pro nás, (poměrně vysoké) pro případ, aby novomanželé měli jistotu, že je nenecháme ve štychu. A také tam máme zakomponovanou povinnost, že musíme zajistit adekvátní náhradu. Poptejte se svého fotografa na to, koho by v takovém případě doporučil (ten případ opravdu nastává ve chvíli, kdy fotograf leží v nemocnici po náročné operaci ;). My máme v záloze asi 6 fotografů, kteří mají podobné uvažování jako my. V takové případě je velká pravděpodobnost, že některý z nich bude mít volno. Přeji Vám, ať tento ani žádný další problém nemusíte řešit ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji =)) Jé užasné, že se o to umíte tak perfektně postarat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ještě den před focení jsem měl teplotu 39. Nadopoval jsem se různými Nurofeny a Paraleny, Olint do kapsy a hurá fotit. Dopadlo to bezchybně. Jsem také domluvený s jedním kolegou svatebním fotografem, že v případě opravdu velké krize (zlomená noha) se zastoupíme. Samozřejmě pokud nefotíme v ten den oba...
Odpovědět
Profilova fotka
@novakmarketa Krásný den, mám svou odbornou asistentku, kamarádku z fotostudií, kterou si často zvu na celodenní i zahraniční svatby a za kterou dávám ruku do ohně. A když zrovna nepotřebuju její služby, přeposílám ji kšefty, které nestíhám. Takže bych to řešila kvalitním záskokem. Každý fotograf určitě má kamarády z branže... a pokud ne, je dobré si nějaké najít, protože pak dobře funguje dohazování svateb, když už jeden nebo druhý má termín plný:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?