Co by jste nevěstám doporučili,aby si brala/nebrala na svatbu, co na fotkách nevypadá úplně nejlépe.

Profilova fotka
Třeba to nějaké nevěstě pomůže, všechny přece chcete být ve svůj den nejkrásnější a to i na fotkách. Za mně určitě ne diamantíky, nejhorší verze je na zubu, vypadá to pěkně když na Vás kouká někdo z půl metru a to stejně u fotek, z dálky takový kamínek působí spíš jak kaz, to samé bohužel platí i o diamantících a třpytkách na řasách, z blízka pěkné z dálky už spíš smítko...U nás pořád platí že nevěsta má zářit,ale nic se nemá přehánět :) Každou nevěstu nejlépe rozsvítí šťastný úsměv než miliony třpytek.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně se nelíbí, když má nevěsta nalepovací řasy. Působí to nepřirozeně, ale to je můj názor, někomu se to líbí. :) A taky aby neměla moc šperků pokud má hodně zdobený korzet, v tomto případě je na svatbě hezčí, když je nevěsta decentní. Mně se líbí, když má jen náušnice a pak prstýnek snubní a zásnubní. :) S těmi kamínky souhlasím, to je děs. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka hihi, já jsme z toho unešená :) :)
Odpovědět
@bajunka *byste ale jinak nevím, osobní zkušenost nemám, ale z fotek, co jsem tu viděla, mi jako nejhorší přijdou přetékající výstřihy. Nevěsta skloněná k podpisu a div že něco nevypadne...
Odpovědět
žvejkajdu:-)
Odpovědět
Diamant v zubu mne pobavil, ale ano - diamanty na řasách, třpytky, nevkusně dlouhé nalepovací řasy, které vypadají jako řasy nafukovací Anči, vykozené výstřihy (ano, zejména při podpisu @tina_s ;-) ), nevkusné umělé drápy, které vypadají jako odstřižené vráně z pařátu (uměláče a francie do půli dvoucentimetrového nehtu jsou pasé jako kalhoty do zvonu).
Odpovědět
Profilova fotka
@tina_s opravit už to nejde :) s výstřihy je to těžké, u hodně šatu prsa vykouknou jen při tom předklonu. U těch šatů asi klasika, aby se v tom cítila a šaty podtrhly přednosti a skryly nedostatky. Umělé řasy když jsou udělané dobře tak vypadají krásně i přirozeně. se žvejkou souhlasím na stopro, :) sama jsem ji tátovi plivla do ruky těsně před oltářem a to video před kostelem kde nervozně přežvykuju jako kravka je fakt luxus :D,ale nikdo mi to neřekl!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Ze zkušenosti s focením svateb naprosto souhlasím. ne moc třpytek, nálepky na zubech na řasách. Žádné velké výstřihy, pozor aby se vám šaty vzadu nezařezaly a na zádech to nepřetékalo. :-) Dbejte na pěkně upravené nehty, žádné šílenosti, spíš přirozenost, na fotkách se dělá hodně detailů na ruce. nezapomínejte že fotograf vás fotí že všech možných i nemožných úhlů takže každá maličkost je vidět. :-)
Odpovědět
ježiši, diamanty na zubech, to jsem tedy ještě na nevěstě neviděla, ale souhlasím, že to musí být děs!!! :-)
Odpovědět
naprosto souhlasím s přetékaním korzetů! to je otřes.. a ještě mě napadla jedna věc - často tady ve svatebních albech vidím shrbený nevěsty před oltářem, který se tváří, jako by byla ta svatba za trest.. není to škoda? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě přijdou nevhodné gelový nehty se vzory...:-)) jak píše Silvie - přirozenost je lepší. hlavně se holky smějte... kladné emoce, to je ta nejfotogeničtější věc na světě!
Odpovědět
se vsim vyse napsanym souhlasim. Saty ktere sednput, ale i rasy mohou bythezky udelane. Jinak ty nehty..nejake barevne v barve svatby me prijdou osklive, rukavicky a korunka take neni nic pro me. Spise decentni liceni, aby nevesta vypadala hezky. Takove ty papirove bile kytky, ap.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?