Cena focení + video - Opava?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat na radu. Bylo mi nabídnuto nafocení a natočení svatby za 9000kč/celý den a vůbec netuším jestli je to dobrá cena nebo se mám raději poohlédnout jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží, jestli řešíte pouze cenu, anebo i kvalitu. Kvalitu bez dalších informací asi neposoudíme. Cena je dobrá :) Hezký den Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Mi jeden fotograf z Opavy nabídl 8mi hodinové focení za 15000,-, takže asi to je dobrá cena :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My nabízíme celodenní fotografování, natáčení a fotokoutek za 17 000 Kč, s tím, že nepočítáme hodiny a pracujeme ve třech lidech. Pokud se Vám líbí ukázky práce, určitě berte, z hlediska ceny mi to přijde velmi výhodné, ale záleží asi na detailech.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z Brna, máme profíka hodně dobrého na focení i video, celý den, 3 lidi. Cena je 25 tis, takže jestli je v Opavě stejná služba za 9 tis, tak buďte rádi, že se neberete v Brně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak on na to bude sám, protože to bude "malá" svatba - podle jeho slov :-) Ale kluk se tím živí a viděli jsme jeho práci a vypadalo to hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
@vemich Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale v ceně 9000 kč je foto i video dohromady ? Pokud ano, pak by mě určitě zajímal výsledek, protože si ho za tuto cenu v min. dvou lidech opravdu nedovedu představit. Běžná cena za obojí dohromady je více než dvojnásobná.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jde o celodenní focení i video, tak je to opravdu cena dobrá. Otázkou zůstává, co za to dostanete. Pokud obojí obstará jedna osoba, tak se obávám, že to nemůže zvládnout a výsledek tomu bude odpovídat.
Odpovědět
Profilova fotka
.... navážu na to, co tady naznačovali ostatní.. pokud to chce zvládnout sám, zajímaly by mě takové detaily, jak stihne natočit i vyfotit polibek, prstýnky, obřad, ... a další neopakovatelné záběry :-)... ale samozřejmě video (nebo foto?) se dá naaranžovat, nebo točit celou dobu z jednoho úhlu ze stativu a záleží na vás, na čem trváte. Zda na vizuální kvalitě, nebo "čistém" zachycení události. ... podívejte se na ostatní profíky tady na beremese.cz a posuďte, co za cenu cca. 9000 nabízejí ... čert je zakopán v detailech... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tvrdí, že právě takové chvíle jako obřad, polibek apod. bude točit a pak bude fotit. No tak ja to ještě promyslím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@vemich To je nesmysl. Opravdu zvažte fotografa i kameramana samostatně. Pokud máte omezený rozpočet, berte jen jednoho z nich. Hlavně ať se své práci věnuje na 100% a nefušuje do dvou věcí zároveň.
Odpovědět
Profilova fotka
Obavam se, ze za takovou cenu dostanete nic moc vysledek. Ani jedna vec nebude odvedena na sto procent. Dle meho nazoru se jedna opet o dalsiho podnikatele, pro ktereho je nizka cena jedina konkurencni vyhoda (jestlipak odvadi dane?) za opravdu kvalitni foto+video zaplatite cca celkem 30 tisic a vice.
Odpovědět
Profilova fotka
To je obvyklá (možná na Opavu - trošku dražší) cena za celodenní focení. Dělat současně video, je možné leda s go-pro kamerou na hlavě.
Odpovědět
Článek se načítá
Cena mi přijde podezřele nízká. A pokud bude dělat foto i video jedna osoba, pochybuju, že to bude za něco stát... Být vámi, vezmu si fotografa a kameramana zvlášť.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jak zmiňuje @video_majek pokud je to cena za obojí, opravdu bych se bála kvality. Jinak cena za jednoho je i tak dost levná. Na fotkách a videu nešetřete, to jediné zbude napořád...
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenullinka no, právě na něj jsme se obrátili, ale v našem termínu už má plno a proto mi dal číslo na syna, který se tím taky živí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vemich Ve všech profesích by mělo platit, dělejme jednu věc a pořádně! Třeba to někdo dokáže točit a fotit, tak významný den jakož to svatební, obávám se však, že jak již bylo mnohokráte nejen u tohoto příspěvku zmíněno, vždy to jde na úkor kvality. Kouzlo je v tom, že se každému líbí něco jiného a zajisté i takový tvůrce, který je zde zmiňován si najde své zákazníky nejen u svatebního videa. Já jsem vděčný za takovéto rozmanité prostředí z obou stran. Alespoň se každý z nás může porovnávat s ostatními a tím se posouvat o stupínek výše. Já určitě doporučuji si projít více tvorby, kterou daný člověk vytvořil za určitou dobu, především svatební (fotografie/video) a dobře rozvážit zda se Vám styl a zpracování líbí, aby jste posléze nebyla zklamaná. Pokud mám vzít v úvahu cenu (fotografie/video), daný tvůrce si svou práci cení podprůměrně. Což je další signál o kvalitě. Přeji pěkný zbytek večera. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
@vemich Jeho syna neznám,ale zkus kouknout na jeho práci a uvidíš. Jen musím říct že i jeden člověk může zvládnout svoji práci "2V1" velice dobře pokud má zkušenosti a ví jak na to.
Odpovědět
Profilova fotka
@vemich Dobrý den, souhlasím s profesionály přede mnou. Jeden člověk nemůže udělat kvalitní video i foto NAJEDNOU v celodenním rozsahu. Vychází to zcela z logiky věci - buď nafotí krásně polibek, předání prstýnků, nebo celý obřad ANEBO krásně natočí předání prstýnků, polibek, celý obřad. Obojí nelze najednou, jedním člověkem, jedním zařízením udělat. Je to samozřejmě na delší diskuzi ale odporuje to zdravé logice. Cena za obojí, tj. video a foto je dobrá. Akurát závísí jestli v tom máte jenom fotky v digitální formě, nebo i na papíře, nebo dokonce Vám nabízí i něco navíc, třeba nějaké album apod. Ptejte se na všechno. A jedna rada na závěr: Dívejte se na fotky jen z jedné svatby jako jeden celek (třeba tady na beremku), spousta fotografů prezentuje spousta krásných fotek, ale každá je z jiné svatby, není problém nafotit 1 dobrou fotku na jedné svatbě. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Cena je to víc než dobrá. Každopádně kvalita je pak věc druhá.... Určitě být váma, pohlídala bych si přesně co dostanete, v jakém množství, jakým způsobem zpracované atd... Nechte si poslat ukázky, zeptejte se lidí, kteří tomu rozumí. Pokud bude vše OK, tak máte vyhráno. Že na to bude sám, je více než vtipné. My pracujeme v týmu, jen fotíme a máme se sakra co ohánět. Takže už to je více než k zamyšlení. Ať se daří a hodně štěstí do společného života.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to zdá až podezřele levné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To se přeci vůbec nedá odhadnout, zda je to dobrá cena. Pokud je dotyčný třeba nějaký nadšený podnikatel a točí a fotí pro radost, tak to může točit v úžasné kvalitě i za 5 tisíc. Nechte si poslat ukázky, zeptejte se co nabízí za ty peníze a uvidíte. Každopádně znala jsem jednoho pana kameramana a ten točil a točil a pak těch 5hodin předal nevěsta - no, nadšená nebyla. Fakt je to individuální a můžete být mile překvapena, ale v krajním případě se z výsledku zhroutíte :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?