Budete se fotit před obřadem nebo po?

Profilova fotka
budete se fotit pred obradem nebo po?
Odpovědět
Profilova fotka
pár fotek po obřadě a pak ještě po hostině, aby se hostům s plným bříškem a hudbou příjemnějc čekalo :)
Odpovědět
Rozhodně po a po pravdě mě přijde jako neskutečná blbost fotit se před.....o čem to je??? Na fotkách nejste svoji, takže to nemá moc význam....navíc se vytrácí veškerý kouzlo okamžiku, kdy tě ženich vidí poprvý atd.... Podle mě je to jedna z nejblbějších inovací.... :-|
Odpovědět
My se fotíme před, nebudeme aspoň ubrečení a hlavně to může zabrat docela dost času a já nechci nechat hosty, zejména ty z daleka, čekat po obřadě, než se dofotíme. :-) Jako jednu z nejblbějších inovací to rozhodně nevidím ;) je to jen praktické.
Odpovědět
Profilova fotka
My vyfotíme pár společných fotek po obřadu, dokud nebudou děti upatlaný od zákusků a pak to větší focení budeme mít až po obědě :) stejně jako Claire90... Myslím, že je to rozumná varianta vzhledem k hostům.
Odpovědět
souhlasím s holkama, taky se fotíme po obřadu pár fotek s rodinou, ale pak se pojedeme fotit po hostině aby na nás nikdo nemusel čekat někde venku a všichni hladový takhle je to lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
ať si to každý udělá jak uzná za vhodné.. mě se na tohle ptala fotografka při schůzce a focení před mi nedoporučovala.. prý je to z těch fotek cítit - ta nervozita před obředem.. nevěsta ani ženich si to neužijí.. My rozhodně volíme variantu pár fotek u kostela po obřadu a pak naše další focení až po obědě :-) hosté budou hodinku trávit.. mohou se zabavit kávou a svatebními novinami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co když pak některý z partnerů řekne při obřadu NE??? Co potom s těma svatebníma fotkama??? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 :-D to si přece nikdo nepřipouští.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@maruska116 Já vím, že nepřipouští. Ale stát se to může :-| je tu někde na toto téma i diskuze...
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 jasně.. určitě je to možné.. ale tak nakonec každý ať si dělá jak chce.. já bych se před obřadem určitě nefotila..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně to přijde taky divný fotit se před... My se budeme fotit pár foteček po obřadu a pak po hostině :-)
Odpovědět
@lamorgaine Máme to stejně... Hlavně proto, že budeme nervozní, navíc obřad máme ve 12.00 - hladoví svatebčané... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@airawen No a to my máme obřad až ve 13.30, to by nás asi všichni hnali :-D
Odpovědět
@lamorgaine My fotky jen během obřadu a pak až po obědě, máme obřad ve 14hod, byla bych hladná jak pes :-D
Odpovědět
My po obřadě spácháme jen nějaké společné fotky a focení ve dvou budeme mít až po obědě :) Hosté si mezi tím dají kafe a ještě pro ně máme v době naší nepřitomnosti připravený krátký program, aby se nenudili ... :) Focení před obřadem jsme ani neuvažovali, přijde mi to takové umělé... Navíc máme schválně obřad až ve 14:00 ať si můžeme dát ráno ještě v poklidu společnou snídani a chystat se bez spěchu a vstávání v pět ráno :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
My to mame uplne jinak .. Fotime se druhy den po svatbe :-D Alespon si saty uziju jeste jednou :) A bude to odpoledni/podvecerni foceni, takze svetlo bude krasny (kdyz nebude prset :p) a nebudeme se stresovat, ze na nas cekaji hoste.
Odpovědět
Profilova fotka
My se fotime pred obradem...utajena nevesta nejsem, zenich s rodinou prijde k nam a pak se na chvilku zdejchnem na foceni. Po obede se mi to delat nechce, chci s hosty chvilku v pohode posedet nez to vsechno vecerni slaveni vypukne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den všem: Z hlediska fotografa preferuji focení až po hostině, kdy už máte ty hlavní "povinnosti" za sebou - pokud se pak podaří fotit za krásného podvečerního až večerního světla, je to určitě bonus, alespoň co se atmosféry týče. Ideální případ je - jak píše @buldrik - pečlivě připravené focení v klidu druhý den, kdy je však potřeba kromě času počítat většinou i s dalšími výdaji na vizážistku/fotografa/čerstvé květiny apod. Focení před obřadem ovšem také není neobvyklé, jen jsou možná zúčastnění více rozptýlení (myslí na to, jak dopadne obřad, zda vše klapne apod..) a je lepší mít časovou rezervu. Již se nám stalo, díky velkému vedru v čase focení před obřadem, že se nevěsta musela dávat hodinu do pořádku makeup/účes a šaty...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?