Boudoir Praha - chystáte se někdo?

Profilova fotka
Ahoj, chystáte se někdo v Praze na Boudoir focení? Já o tom přemýšlím, ale nevím, zda do toho jít a kam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Znám odpověd na otázku zda do toho jít :-D Zcela určitě :-) Znám milion výborných kolegyň, co bych doporučila hned z fleku, Lucie S., Alieska, fotofialovi.cz nebo jestli se nebojíte chlapa, tak David Šimánek. Všichni skvělí! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adrisek11 Dobrý den, také fotím boudoir a na 25.1. mám ještě volné místo. Budu ráda. Petra :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nejlepší dle referencí je Lucie Schweinerová :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cubick To ano, ale to už je pro mě moc vysoká cenová relace :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@adrisek11 ahoj, já se zrpvna domluvouvám s Luckou Schweinerovou, její práci sleduju už delší dobu a je pro mě top :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou z výhod předsvatebního focení je i to, že pokud si k tomu vyberete fotografa, který Vám bude fotit svatbu, tak si jej otestujete a často se v ceně zohledňuje právě to, že svatbu bude fotit právě on.
Odpovědět
třeba Tomáš Valenta fotí krásně ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky Lucka S. :)
Odpovědět
Mám zamluvený termín k Lucce S. a moc se těším. Její styl je jedinečný a žádný jiný fotograf mě tak nezaujal, takže jasná volba i přes o něco vyšší cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@adrisek11 Určitě do toho jděte a nebojte se toho! ;) Počáteční nervozitu a ostych pak přerčí radost z krásných fotek. Fotografek a fotografů, kteří fotí Boudoir výborně je už celkem dost, takže určitě najdete i v cenové relaci, která vám bude vyhovovat ;). Držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidám s troškou do mlýna :-) Každá zákaznice, která kdy přišla na focení boudoir byla více či méně nervozní, nejistá sama sebou. Ale u nás (myslím, že to tak je všude) nejdříve dostanete kafíčko, něco k zakousnutí, kdo neřídí vínečko, posedíte si u líčení.. popovídáte si. A uvidíte, že pak už to půjde samo. Pro mě jsou největší odměnou věty při loučení typu: ..holky, to bylo tak super... ; ... proč já se toho tolik bála?!... ; ... fakt jsem si to užila... A dámy s rozzářeným úsměvem odcházejí domů :-) Někdy není na škodu překonat sám sebe a odvážit se. Tak držím palce :-) Petra
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě do toho jít. Já byla u Lucky S. a byla to tak úžasná zkušenost, že bych k ní chodila nejradši každý rok. Nejdřív jsem se bála jestli to nebude škoda peněz, ale nebyla vůbec. Udělala se mnou něco co bych sama nikdy nezvládla... fakt pěknou ženskou. I já se svým zoufale malým sebevědomím jsem se pak pozorovala v zrcadle a říkala si jak mi to sluší. Stejně tak se ráda vracím k těm fotkám. Jenom je teda jedna věc která se často mylně prezentuje... vůbec to nebývá dárek pro manžela. Je to dárek čistě pro sebe! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucujeme Alenu Šreflovou - Alieska photography nebo nás :) - máme atelier u Prahy. Mrknete pripadne na nas web, kde mame ukazkove snimky. -- KKFOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Lukáše červeného z Prahy. Super fotograf s příjemný mi cenami.
Odpovědět
Za mě Lucie Schweinerová, fotila jsem se u ní v listopadu. Je to úžasný člověk, který opravdu ví, co dělá. Taky jsem zprvu žehrala na peníze, ale vůbec nelituji. Nelitovala jsem hned ten den, a to jsem ještě neměla fotky v ruce. DOPORUČUJI!!! Původně jsem se nechala fotit pro mého milého, ale ta zkušenost byla dárkem pro mě. Fotky jsou krásné, ale já se na sebe moc ráda nedívám, přesto jsem strašně šťastná, že jsem do toho šla.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně Lucie Schweinerová! Taky jsem zprvu trochu řešila vyšší cenu, ale když jsem se pak dívala na fotky ostatních fotografů - ona je prostě o několik tříd výš a v ČR nemá konkurenci. Fotila mě letos v červenci a bylo to úžasný! O tom, že fotky jsou nádherný a nikdy jsem si nepřipadala hezčí snad ani není potřeba mluvit:-) Můžeš se mrknout do skupiny Svatební boudoir http://www.beremese.cz/group/2258/ , mám tam pár fotek;-)
Odpovědět
Za mě jedině Petra Czernek - úžasné fotky, příjemné prostředí, super atmosféra. Doporučuji na 200% 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adrisek11 jj někdy ale dělá i akce a slevy nebo pokud se najde více zájemkyň a přijdou spolu, pak je focení levnější .-)
Odpovědět
ja super zkusenosti s Lucií Ryglovou, absolvova jsem u ni nejdříve boudoirko a pak i foceni randicka s chlapem :) a super.. dokonce i chlapa donutila byt nadsenej :) jinak bodko parada, uvolnena atmosféra, pratelske prostředí a stala se ze me hvezda... nepoznala bych se
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě tu nepadlo jméno Dara Rakovčík - doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Běž do toho. Také jsem váhala a to hodně. Ale byl to moc příjemný den a teď mám krásný dárek pro manžela :).
Odpovědět
@iviskaa hledala jsem docela dlouho a pečlivě, zase tolik "výborných fotografů" na budoir jsem nenašla...:-/ partner je sám fotograf, potřebovala jsem opravdu sázku na jistotu - což není nikdy, já vím:-) Koho byste doporučila podle Vás výborného? Děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
vytáhněte kamarádku a domluvíme glamour/boudoir-párty ve 2. Cena je 2.500,- . Detaily na webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?