Asistentka fotografa

Zdravím, chtěla bych se touto cestou informovat jestli zde není nějaký fotograf/ka (dále už budu psát v mužském rodě, ale samozřejmě myslím i na ženy :-) ), který hledá asistentku. Nějaké zkušenosti s focením už mám, ale chci si je rozšířit co nejvíc a tohle mi přijde jako dobrá cesta. Pokud byste měl někdo nějaký tip či radu, tak budu ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
To bude asi lepší si rovnou obepsat profíky ne? A ne nevěsty které tu profíky hledají...
Odpovědět
@danna987 Ahoj, však jo, ale tady nevěstám odepisují fotografové a říkala jsem, že za zkoušku nic nedám. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barasvobodova no na to že chcete něco takového dělat tak tedy nevynakládáte příliš aktivity :-D ale tak přeji hodně štěstí. Třeba se o vás poperou jako o zakázky které sem nevěsty dávají... ;-)
Odpovědět
@danna987 na stránku jsem narazila až dnes, proto zde nejsem moc aktivní a uvítala bych kdybyste si své jedovaté příspěvky nechala pro někoho jiného ja na to upřímně nejsem zvědavá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barasvobodova proč jedovaté? Nic jsem tak nemyslela a nemluvila jsem o vaší aktivitě na těchto stránkách. Mluvila jsem o přístupu jakým hledáte. Nemusíte být hned tak kousavá. Hledala jste typ či radu tak jsem se zmínila o tom že fotografové zde nevěstám píšou za účelem najít práci... Pokud jste to pochopila že vás tím nějak urážím nebo osočuji je mi to líto. Myslela jsem že ty smajlíky se sem dávají aby k takovým nedorozuměním v psaném textu nedocházelo...
Odpovědět
@danna987 on si každy udělá obrázek a je jedno zda tam jsou smaylici...
Odpovědět
Profilova fotka
kdybyste byla z Prahy, tak bych Vás vzala, ale v Brně téměř nefotím. Mám asistenty pro Ostravsko (spolupráce se školou), ale většinu zakázek mám stejně v Praze a tam mi děcka nechcou jezdit :-). Nedivím se, ptz kolikrát vstávám ve 4 :-D. Poradila bych Vám obepsat brněnské fotografy :-).
Odpovědět
@huwik Já už brněnské některé fotografy co znám obepsala a stále čekám na odpověďi. Občas do Prahy jezdím na víkend až týden, ale to tak jednou za měsíc, kdybych v Brně neměla jiné pracovní závazky, tak bych se asi za Vámi hned rozjela. :-D Jinak děkuji za kloudnou reakci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barasvobodova dobře, tak pokud bych měla něco v Brně a okolí, tak se Vám ozvu. Měla jsem fotit něco v květnu v Brně, už to bylo rezervované, ale nevěsta se bohužel neozývá :-(.
Odpovědět
@huwik wow děkuji pěkně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?