Alba na svatbu

Ahoj holky, nemáte tip kde seženu nějaké kavalitní svatební fotoalba? :-)
Odpovědět
Záleží jaké svatební fotoalbum chceš :-) Na mě před chvílí blikla reklama na fajne a pěkné a tam mají například tyhle albíčka http://www.fajneapekne.cz/svatebni-fo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskaa11 Fotoalbum se dá i vyrobit. Záleží na preferencích a penězích. V součtu to vyjde ale stejně dráž jak fotoknihy z Itálie. Pavel
Odpovědět
Všechno se dá, ale na vyrobení potřebuješ alespoň minimální kreativitu, teda pokud chceš aby to za něco stálo :-) To já osobně si raději vyberu na netu a objednám si :-)
Odpovědět
@elkoo11 Děkuji za tip, celkem se mi líbí tohle -> http://www.fajneapekne.cz/fotoalba-fo... co myslíš? :-) Jinač paveldufek: Ano, máš pravdu, ale jak psala Eloo, tak člověk musí bý trošku zručný no. Ale jako jo, já si plánuji i nějaký vyrobit, že si koupím čistou knihu a do ní si budu sama lepit atd..ale komplet celé fotoalbum bych neriskovala :D
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskaa11 Ono i to nalepování fotek do alba zabere nějaký čas. Není to na chvíli. Tak jen že se dá sí vyhrát se svým.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @matuskaa11 , nám se osvědčila a můžeme doporučit tvorba Aleny Švambergové, která pro nás dělala přebaly na DVD s fotkami a fotoalba. Je velmi šikovná a ochotná, mrkněte na její práci, určitě se Vám taky bude líbit. Dělá jak krajková alba, tak i méně zdobná, záleží, jakou máte představu. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
@matuskaa11 Moc pěkné :-) Možná si jedno taky koupím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?