13000 Kč za 10 hodin práce 2 fotografů, je to hodně?

Profilova fotka
Ahojky :-) Chtěla jsem se zeptat jestli se Vám zdá hodně peněz za fotografa, když budou dva a budou fotit cca 10hod., tak celková cena bude 13000 Kč??? Mimochodem fotky nádherné... :-) (Přítelovi se to zdá hrozně moc...)
Odpovědět
To za rovnou dva fotografy rozhodně přemrštěná cena není.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanczi Nemyslím si, že je to za foto služby přemrštěná cena. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena je přiměřená. Důležité je jak pracují fotografové a jak budou vypadat výsledné fotografie. Proč chcete dva fotografy? A proč chodí fotografovat ve dvou? s pozdravem
Odpovědět
Profilova fotka
@hanczi my meli jednoho fotografa na 4 hodiny a platili jsme pres 8000Kc. Za 2 fotografy na 10 hodin je to urcite super cena ;-) jestli se vam fotky libi, tak bych nevahala.
Odpovědět
Přítel by asi chtěl, aby to udělali zadarmo ne? :) Někdy ty názory fakt nechápu. Ono to není jen o tom to vyfotit, ale i umět zpracovat a naopak se mi zdá za dva lidi a celodenní focení cena docela nízká. Takové peníze bere v dnešní době jeden kvalitní fotograf, natož dva...
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebni_fotografka Jsou to manželé a rovnou fotí ve dvou... cituji: "Máte 2x více fotek za jednu cenu, ani tak nejde o množství, jako spíše o to, že máte třeba více zachycených okamžiků z různého úhlu pohledu. A hlavně jistota, že se nic nepromešká." což mi přijde docela logické a navíc jelikož se přítel bude připravovat jinde než já tak z příprav budeme mít každý fotky.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanczi Je to běžná cena. Dobrý fotograf nehraje na množství fotek, ale především na různorodost a kvalitu záběrů. Na report ze svatby stačí v pohodě 200 fotek. Těch TOP záběrů je ale vždycky mnohem míň. Takže nehleďte na to že budete mít od dvou fotografů 2x tolik záběrů za jednu cenu, protože ve výsledku budou záběry velmi podobné a tím i nezajímavé. I jeden zkušený fotograf nic nepromešká. Výhodou je tedy pouze to, že jeden může fotit oblékání u Vás a druhý u ženicha. Po zbytek dne je druhý fotograf už více méně zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena je přiměřená, pokud je tam kvalita, tak klidně i za jednoho fotografa. Souhlasím s příspěvkem "nademnou" , kvalita by měla přesáhnout kvantitu. 1000 fotek ze svatby si za rok už stejně nikdo neprohlédne, zato si každý rád nechá na očích pár fakt luxusních kousků. Ono se to nezdá, ale nejsou to zas tak hlehce vydělané peníze, pokud mají fotky za něco stát, stráví nad jejich editací fotograf spoustu času u pc.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hodně dobrá cena, ještě ale záleží na kvalitě fotografií. @video_majek já brávám druhého foťáka na větší svatby, kdy chceme pokrýt víc situací a mít víc záběrů, např. když je ženich na jiném místě, fotky obřadu z balkónu, fotky příprav tabule atd. Takže bych to tak neglobalizoval, někdy je skutečně lepší, když pracují dva lidé, záleží vždy na svatbě a na nárocích klienta. Mrkněte se na fotky Kamila Saliby a Simony Smrčkové, ti pracují ve dvou a jejich práce patří k TOP u nás. A také si za to nechají podle zásluhy zaplatit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?