TUTU sukně pro družičky 25+ let ??

Přemýšlím objednat mým drahým nej kamarádkám tutu sukně, co si myslíte , je to vhodné ?A kde schánět ? Nebo jiné tipy na šaty ? Jaké měly ,,vaše" holky ? :)
Odpovědět
@lejla732 je to výborný nápad, moje sestra původně nad něčím takovým uvažovala, ale svědkyně manžela ji s tímto nápadem dala košem, a tak jsem si tutu pořídila jen já..krásné dělá třeba Akari, a když se k nim koukneš na stránky na fb, tak mají spoustu fotek i ze svateb a vypadá to moc dobře...jinak tento typ sukní samozřejmě dělá i více výrobců, já se třeba dívala na fleru k Princezně Pampelišce, ta je má taky krásně vyladěné ;-)
Odpovědět
Vid :) mě se teda taky moc líbí, ale taky jsem zvědavá, co na to družičky :D ....děkuji , podívám se !
Odpovědět
Profilova fotka
@lejla732 TUTU sukně jsou krásný jenom pokud do nich mají všechny vhodnou postavu. Pokud je některá z nich trochu při těle, tak bude vypadat blbě. Já bych si nic takovýho na sebe vzít nechtěla. Já jsem moje holky nechala oblíknout to co se jim líbí a nic jim neurčovala. Že jsou to moje nej kamarádky vím i bez toho aniž bych je rvala do stejných šatů. A byly jsme spokojený všechny :) Když máš pět holek, tak se nikdy nestane, že by s výběrem byly všechny spokojeny. A budou akorát vznikat dohady. Jo TUTU sukýnku měla moje malinká družička, ta v tom vypadala dokonale :)
Odpovědět
@lejla732 Já naprosto souhlasím s @petale . Tutu sukýnky jsou krásné, ale na hubených holčinách. Jakmile bude někdo trochu oplácanější, obávala bych se, že to vypadat nepatřičně, až komicky (aniž bych se chtěla někoho dotknout). Navíc je to přece jen trochu výraznější střih a každý se v tom nemusí cítit. Když už tedy nějaké stejnokroje / stejnou barvu, tak se mi líbilo, jak to měla udělané jedna známá - vybrala látku (stejnou barvu pro všechny), družičky měly jen za úkol vybrat si střih a nahlásit metráž. Všechny si vybraly, v čem se cítily dobře a co jim podle nich slušelo a stejná látka tomu dodala tu kýženou jednolitost. Můj styl to není, ale když už to někdo chce mít takto do detailu, tak tohle byla docela fajn cesta :-)
Odpovědět
Moje družičky TUTU sukně mít budou, jsou z toho nadšené! :-) A svědkyně právě proto, že na to nemá uplně postavu, jak píše @petale, bude mít vršek ve stejném stylu a stejně barevnou sukni, jen jinak řešenou :-)
Odpovědět
No právě o tom jsem přemýšlela , že ne každé by to šlo....takže to udělám tak, že si sami zvolí....Já jsem z TUTU nadšená :) ale je fakt, že vnucovat někomu to, co se líbí mě , je blbost......
Odpovědět
Ted jsem videla na fotce dámu v tutu při těle a sluší jí to moc.....nemyslím tím krátké baletkovské.Ty nad kolena ....
Odpovědět
Měla jsem Tutu sukni na svatbě, byla jsem svědek. Objednala jsem si ji u Princezny Pampelišky na fleru, jak se již zmínila mish_ka. Tenkrát mi je šila ještě o 500kč levněji, než ji nabízí teď. Sukně o délce ke kolenům, horní vrstva bílá, druhá spodní vrstva sv. zelená, třetí vrstva tmavší zelená. K tomu jsem měla bílé tílko s krajkou a bílo-zelené korále. Nutno dodat, že jednalo o malou vesnickou svatbičku, kdy následovalo zahradní grilování - nebylo povinností dodržet dress code, ba naopak. Byla jsem jediná ze svatebčanů, kdo měl něco veselého. Ostatní přišli tradičně v nudných kostýmkách tmavých barev, takže jsme s nevěstou krásně zářily :-D Jop - pro případné lzé jazyky - nevěsta byla moje maminka, vše jsem měla schváleno ;-) Takže Tutu sukni rozhodně schvaluji, je to bomba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Budu mít tři dospělé družičky co maj super postavičky a jednu maličkou dvouletou, takže TUTU sukničky budou mít určitě všechny. Ještě nevím, jestli stejné, možná jen stejnou barvu a jiný střih, ikdyž ono asi ten střih moc u těchto sukní nejde jinak udělat. Maximálně asi kratší a delší :)
Odpovědět
Naše družičky měly minisukni. Myslím že se to hodilo, chlapi docela slintali :-) ale je potřeba si vzít také tanga.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
nechávala jsem si šít od Mrs. Polly a jsem nadšená :) a to jsem větších rozměrů :)))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?