Tmavé šaty pro družičky?

Ahoj nevěsty, mám dotaz, myslíte že družičky mohou mít černo šedé šaty? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vic sedy nebo cerny? :-) Kazdopadne co by nemohly, kdyz se ti to libi a ladi to ke svatebnim barvam, kytce atd.
Odpovědět
Za mě asi můžou, ale přišlo by mi to škoda. Jsou to smutný barvy a na svatbě se mi vždycky líbí víc, když je to barevný a veselý. Ať už u družiček nebo u ostatních svatebčanů. :)
Odpovědět
@lendra Takové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to bude odpovídat celkovému stylu svatby, proč ne.
Odpovědět
@adel610 Tyto šaty jsou spíše volnočasové než na svatbu. Pokud budeš mít klasické bílé šaty, tak se k tomu hodit nebudou. Takovéto šaty u družiček bych si uměla představit leda, kdyby byla svatba laděná do sportovního, takže nevěsta v krátkých tenisových šatech nebo něco podobného. Co se týče kombinace barev, tak je to smutnější varianta, ale šedá i černá se k sobě hodí, takže teoreticky to jde. Jen bych opravdu nevolila ty šaty, co jsi sem vložila.
Odpovědět
Profilova fotka
@adel610 Umim si k nim predstavit vysoky podpatky a peknej uces, ze by nakonec mohly pusobit elegantne :-) Jen by bylo dobry se k nim jako nevesta trochu sladit.
Odpovědět
Upřímně, tyto šaty mi na svatbu nepřipadnou vůbec vhodné. Střih i styl jsou spíše sportovní a ten jakoby úpletový materiál a barva......za mě tedy rozhodně neeeee :-) .
Odpovědět
Cerno sede ano, ale tyto ne. Teda pokud nemate svatbu ve sportovnim stylu. Jinak nechápu, proc si druzicky vybrali prave tyto saty.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne teda taky moc na svatbu nesedi. Tak leda, ze by nevesta mela takove ale bile saty. Proste sport svatba☺ Jinak moc ne. Jinak mne se spis libi takova sedo stribrna☺
Odpovědět
A toto si Vaše družičky fakt vybraly?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja treba taky budu davat druzickam vybrat, ale bude v ramci nejakych mezi☺ barva i strih☺
Odpovědět
Proti tmavým barvám nic nenamítám, naopak. Družičky v tmavých (tmavě modrá, temně fialová, vínová, klidně i šedá) mohou vypadat velmi elegantně, i když je například celá svatba laděná do světlých barev. Vždycky se to ale musí sladit stylově, aby to vypadalo sjednoceně a je třeba myslet na celkový design. Nezlobte se, ale tyhle šaty jsou hodně sportovní... Na svatbu, leč uvolněnou, nevhodné.
Odpovědět
Článek se načítá
Za me ne - ja byla druzicka v cernych satech, prislo mi to v pohode, ale kdyz jsem pak videla fotky, tak jsem zjistila, ze vypadame jako na pohrbu @adel610
Odpovědět
Za me ne. A nejde vubec o barvu, ale o to, jak ty saty vypadaji - k teniskam nekam na prochazku klidne, na svatbu rozhodne ne.
Odpovědět
Na svatbu se to moc nehodí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?