Svatba s družbou nebo bez? Prosím poraďte

Ahoj holky, přemýšlím, že bych na svatbě měla družbu, aby zařídil záležitosti ve svatební den kolem hostiny a organizoval zábavu a tak... Měli jste na svatbě družbu? Kde jste ho našli? Snažím se v posledních dnech nějakého najít, ale nevim kde.
Odpovědět
No většinou je družba z tvýho blízkýho okolí já neměla měla sem sestru svědky myslím že organizovat zábavu neni nutný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já ani nevím co má družba dělat... ne, nikoho takovýho jsme neměli. Zábavu jsme neorganizovali, celou svatbu jsme zařizovali sami, tak jsme to zvládli i ve svatební den. Ale je fakt, že nás bylo málo a hostina byla jen do půl osmý večer. V podstatě nebylo co organizovat :-D Šlo to tak nějak samo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme druzbu meli mit, jelikoz jsme se bali, ze tak velkou svatbu nezvladneme zorganizovat (meli jsme skoro 100 lidi), ale par dni pred svatbou jsme ho odvolali, jelikoz nam to prislo zbytecny a svatba se povedla perfektne, vubec jsme ho nepotrebovali. Jak velkou svatbu planujete vy? Musim rict, ze vetsina lidi stejne nema rada, kdyz je tam nekdo diriguje a az moc organizuje co maji delt. Vim, ze je to nekdy nutne, ale ceho je moc ... Nejlepsi je, kdyz reknes treba svedkovi, at pripravi par her. Podle me je druzba zbytecny, ale pokud bys chtela, mam kontakt na jednoho z Jiznich Cech. Vetsina lidi se tim totiz nezivi, ale ma to jako privydelek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?