Šaty pro malé družičky z Ali

Dobrý den, možná už je zde podobná diskuze. Kařdopádně bych se chtěla zeptat, zda jste některá objednávala šaty pro malé družičky (pro představu já budu mít 6 a 10 let) z aliexpress nebo jinde? A pokud ano, můžete pro představu vložit nějaké reálné fotky? Docela o tom uvažuji, vím že kvalita asi nebude kdovíjaká, ale zase družičky si můžou šaty nechta a vzhledem k nižší nemusí případné poničení mrzet ;). Děkuji za Vaše názory a fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem objednané z Ali tyto: http://www.aliexpress.com/item-img/20... a myslím, že kvalita byla velmi slušná, vyšly mě na 350,- Kč, objednávala jsem troje. Za tu cenu jsme byly hodně spokojené, reálné foto najdeš u mě v albu. Jen tedy malý detail - mají psané barva white a přišly krémově bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli z Ali cca z 320 a všichni z nich byli nadšení. Mrkni ke mně do alba, mám tam pár fotek, družičky byly ozdobou svatby. Jasně, materiál není zrovna hedvábí, ale holkám moc slušely a ušité byly celkem obstojně. A přesně jak píšeš - případné poničení nemusí mrzet, takže v nich holky mohly řádit a svatbu si dokonale užily.
Odpovědět
Holky díky moc za odpovědi ;) ještě se zeptám jak jste to měly s velikostmi? Sedělo dle skutečnosti nebo jste braly raději o číslo větší? Díky
Odpovědět
@haaanaaas pro mou 7 letou sestřenici jsem musela koupit dokonce o 2 čísla větší. je vyšší
Odpovědět
Aha no s výškou problém nemám ani u jedne s holčiček ale starší neteř má teosku bříško :) no uvidím, objednám raději větší. Zuzit se to dá vždycky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro čtyřleté jsem brala velikost odpovídající 110, která by měla být právě pro čtyřleté, aspoň podle jejich velikostní tabulky. Byly jim spíš větší, ale co, tak jim aspoň dýl vydrží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@haaanaaas Mně odpovídaly rozměry, které prodejce uváděl, takže jsem si holky poměřila a dle toho jsem vybrala velikost.
Odpovědět
Tak jsem objednala tak jsem zvědavá a těším se jaké šatičky budou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?