Šaty pro družičku jsou v jiné barvě než šaty nevěsty

Tak jsem včera pořídila šatičky pro naší roční drůžičku a až doma jsem zjistila, že jsou barvy champagne. To by až tak nevadilo kdyby moje šaty nebyly bílé. Chci se zeptat na Váš názor zda myslíte, že to bude vypadat hodně blbě já v bílém a družička v champagne?
Odpovědět
Nepůjdou vyměnit???
Odpovědět
Profilova fotka
podle mého názoru by měli být podobné šatičky jako má šaty nevěsta a to ve stejné barvě,aby jste se pak netřískaly v barvách.
Odpovědět
Kdyby to bylo opačně, tak by to bylo horší - pokud je vedle bílé champagne, vypadá to spíš jako sepraná bílá, což není u nevěsty žádoucí. Hlavně se to nesnaž "doladit" dalšími doplňky v champagne (ženichova košile, botky...). Pokud nejdou vyměnit a nechtějí se ti kupovat nové, tak to tak holt nechej, stejně budou všichni koukat na tebe a ne na drůžičku :) Pokud máš družiček nebo mládenců víc, tak ať jsou ale všichni v champagne...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
tak po 4 letech otevírám téma :D opravdu by měly mít družičky bílé šaty? Chci svatbu s červenými prvky a chtěla jsem aby družičky měly šaty červené, bude to vypadat blbě?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit jednu druzicku mou malou sestricku 14let a pritelova brasku 15let. Myslim si ze by prave naopak vypadaly dobre kdyby bylo obleceny do barvy svatby " wassinka - do cervene ;-) Ma ses tricka bude mit zlute saty , protoze budeme mit vice mene zlutou svatbu :-D
Odpovědět
My budeme mít taky dvě družičky - přítelovi tou dobou 17 leté slečny, dvojčata :-) svatba bude do fialova a i družičky se chystám obléci do fialových šatů. Vím, že tradice je, že šaty by měly být co nejvíce podobné šatům nevěsty, aby si zlí duchové spletli nevěstu právě s družičkou, ale myslím, že doba pokročila, takže se je nebojím obléci do té fialové :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Malé družičky bych určitě ladila s nevěstou (moje družička má 10 let a bude "malá nevěsta"). Velké družičky (mít nebudu) bych určitě oblékla do jiné barvy - světlé, nejčastěji bývá barva svatby. Ty by se mi nelíbily v bílé - sice možná mají zmást zlé duchy, ale podle mého názoru, má být poznat, kdo je nevěsta. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?