Šatičky pro družičku, prosím o "laický" i "odborný" názor

Nevestinky, svadlenky, kdokoliv..... Prosim o nezavisly nazor. Tohle je polotovar saticek pro druzicku a zajimalo by me, jestli a co je na nich "spatne" ,nebo jestli se mi to jen zda. Dekuji moc
Odpovědět

Odpovědět
můj laický názor je, že to švadlena buď odflákla nebo neumí šít, bohužel
Odpovědět
Profilova fotka
1. připadá mi, že chybí záševky na živůtku 2. odfláknuté vsazení zipu 3. odfláknutý spodní lem té kratší sukně
Odpovědět
příjde mi to také tak... a navíc nějaké větší...
Odpovědět
Ten lem je zatim jen nastehovany, pocitam, ze se pak jeste i poradne zazehli. Ale ta velikost mi take prijde vetsi. A zasevky tam musi byt? Ne vsude jsem je na satickach videla. A co rikate te sukni-kdyby zustala jak je....?
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka já teda nejsem profík a o střihu a jeho konstrukci vím celkem prdlajs, ale záševky se používaj k vytvarování oděvu a tady v tomhle případě by trocha toho tvarování neškodila, ten vršek vypadá jako pytel s prostřiženýma dírama pro hlavu a ruce:-| A pokud ten volnější živůtek je vytvořen záměrně, pohrála bych si s jeho nařasením v přechodu na sukni, takhle jen tak převázaný mašlí to vypadá dost nedbale.
Odpovědět
@womanka Když srovnám své šatičky co mám pro své 7mi-leté družičky a tyhle, tak jsou hodně velké. Ten vrch na holčičce moc plandá a zároveň je i hodně velký otvor na průchod rukou. Zároveň stuhu v pase bych dala stejně širokou po celém obvodu. Protože holčička je malá a ta stuha ze předu nevypadá dobře, je na ni moc široká.
Odpovědět
Mě přijdou především hrozně velké. Vůbec nesedí, pochybuju, že nějaké záševky by to spravily, podle mě potřebujou hlavně zmenšit a pak by se vidělo zda sedí nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
saticky jsou obrovske
Odpovědět
Moc dekuji. Potrebovala jsem znat nezavisly nazor, jestli nejsem prehnane detailistka. Zapomnela jsme dodat, ze ta stuha je tam jen provizorni, bude tam satenova, pevnejsi, stejna po celem obvodu, takze to bude vypadat take jinak. Ale sirokou jsem chtela, hezky doplnuje saty. Jsem ale hodne na vazkach s tou sukni-nevisi moc, nemela by byt zvednutejsi?
Odpovědět
@womanka Tak záleží jak moc chceš šatičky rozvité, moje družičky mají pod sukní vrstvený tyl a tím je sukně rozvitější. šaty jsou lehké a dobře se v nich pohybuje.
Odpovědět
@jennyexx On pod nimi byl taky puvodne tyl, ale asi jen jednoduchy, byly jeste splihlejsi, nez ted s tou skrobenou spodnickou.
Odpovědět
Článek se načítá
@womanka většinou by se měla dát látka (ať tyl nedře nožičky) a na to tvrdý/pevný tyl, protože pokud je to ten jemňoučký, ten šaty nadýchané moc neudrží, jedině, že se dá hodně vrstev no a pak už ta sukýnka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?