Platba šatů pro dospělé družičky

Profilova fotka
Ahoj holky, uvažuji že bych poprosila pár kamarádek aby mi šlo za družičky. Nevíte jak je to s placením šatů pro ně? Děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak si to uděláš, tak to budeš mít. :) Pokud chceš, aby měly šaty podle tebe, tak bych jim to zaplatila, pokud je necháš vybrat (což může být problém, aby se dohodly), tak bych naznačila, že si je budou platit sami. Obecný kodex na to asi není. U nás to bylo s holkama tak, že jsem jim řekla, ať si samy vyberou šaty a já zaplatím. Nakonec to dopadlo tak, že je jedna si je zaplatila celé (nepřipustila, abych to platila) a u druhé jsme to platily napůl a svědkyně=hl. družička dostala šaty k Vánocům. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji :-) ještě jedna otázka, asi by měly být v barvě svatby, nebo to je jedno?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Delam v salonu a druzicky si v 98 % pripadu plati saty samy. :-) Ale tady je to normalni,takze tezko soudit. Ale ja bych jim je neplatila,na kamosky svatbu jsem si saty platila a ani by me nenapadlo,ze mi je nekdo zaplati,vsak ty saty vyuziju znova
Odpovědět
Profilova fotka
Asi taky závisí na tom jak k tomu přistupuješ. Když kamarádkám řekneš ať si pořídí šaty v nějaké barvě a necháš na nich jaké a kde, pak bych to určitě neřešila vůbec. Pokud ale třeba jako nevěsta trváš na tom, že si všechny musí nechat ušít šaty v jednom a tom samém drahém značkovém salonu a musí je mít všechny stejné a ještě si je musí zaplatit, tak to někdy může budit emoce, protože to třeba může i narazit na finanční možnosti některých hostů. Jinak ale obecně se setkávám s tím, že si většinou družičky šaty pořizují na své náklady.
Odpovědět
Profilova fotka
Právě že finanční možnosti beru v potaz a to jak své, tak družiček. Asi zvolím variantu že jim to zaplatím.....je to dilema 😔😊
Odpovědět
Profilova fotka
@kristina94210 tak já to budu řešit tak, že jim je kupuji a pak je nabídnu tady k prodeji, pokud si je nebudou chtít nechat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?