Musí mít družičky na svatbu stejné šaty??

Ahojte chtěla sem znát váš názor, kdyby měli družičky každá iné šaty. Bereme se kvůli těhotenství dost narychlo a jelikož dvě mám ze slovenska tak je to dost na prd.
Odpovědět
Myslíš, že na tom ta svatba stojí? Já bych to vůbec nehrotila, doporučila (nenutila) nějakou barvu, ale tím by to haslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to vaše svatba, takže u ničeho není řečeno, že se musí :-) . Je to přece na vás, jakou jí chcete mít a hlavně si jí užijte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenfru Dobrý den, je to především o vás a na vás jak budou družičky oblečené. Pokud budou mít každá jiné šatičky nevidím na tom nic špatného ;-) Krásný den
Odpovědět
@lenfru Obávám se, že pokud nebudou mít družičky stejné šaty ve stejné barvě, tak se nebudeš moct vdát...je na to zákon a chodí kontroly :-p Promiň, nemohla jsem si to odpustit ;-) Družičky být stejné samozřejmě nemusí, třeba moje družičky budou odlišné záměrně.
Odpovědět
Ještě jsem to na svatbě nezažila. Tady v Čechách to teprve přichází, byla jsem na spoustě svateb. Jen teda na jedné se ladilo do barvy.
Odpovědět
Profilova fotka
urcite stejne saty vypadaji lepe!!!! To bych pro sebe prala!!!!
Odpovědět
Moje mají každá jiné šaty, ale v podobné barvě....tzn. od pudrových po světle růžovou...
Odpovědět
já mám tři malé družičky, každá mí bílé šaty, ale dvě budou mít stejné a třetí bude mít jiné a mládence mám dva a také bude mít každý jiný oblek ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V sexu ve městě měla CARIE BR. za družičk 3 své kamarádky a každá měla jinou barvu šatů :-) Takže :-))) V klídku :-D
Odpovědět
taky si z toho hlavu nelámu, i když jsem družičkám, ktetý mám celkem 4 řekla, že by bylo fajn mít šaty do růžova, protože to vypadá hezky na fotkách, ale pokud zvolí jiné, zlobit se nebudu...
Odpovědět
Profilova fotka
ja som to este tiez na ziadnej svadbe nezazila a osobne sa mi to ani nepaci a nikdy by som nechcela, aby moje druzicky boli vsetky v rovnakych satach. Pre mna je to take divne a hlavne nutit niekomu nejake saty? Keby som ja isla na svadbu ako druzicka, tak si vezmem saty ake mi sedia, ake sa mi pacia a nie kto mi co nadiktuje. ;-)
Odpovědět
ja jsem chtela, aby mely stejne saty, ale s tim, at se spolu domluvi a vyberou jake chteji (podminkou byla akorat priblizna barva) a ze jim je zaplatim (do maximalni cenove vyse, kterou jsem jim rekla).
Odpovědět
Článek se načítá
my budeme mít za družičky moji a přítelovu ségru, oběma je 14 a šaty buď seženeme stejné nebo ne, uvidíme..a ještě od nastávající švagrové 6-ti letá dcerka, ta nám ponese prstýnky..
Odpovědět
tak to sem rada ze nejsem jedina kdo na to az tak neda. dekuji za nazory :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já to také řešila, mám 4 družičky. Jednu dospělou, dvě desetileté a jednu pětiletou. Líbilo by se mi kdyby měli šaty stejné alespoň Ty malé, ale to je děsně nákladné. Ta dospělá bude mít šaty do žluta a ostatní holčičky bílé. Sice každá jiné, ale bílé. Byl problém sehnat šaty aby je měli stejné a šít a půjčit jsme nechtěli. Chtějí si je totiž nechat a vzhledem k tomu že dvě jsou dcery mého přítele tak si myslím, že si to zaslouží si je nechat.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jde o dospele - tak to vypada urcite lepe kdyz jsou stejne. Pokud jde o male druzivmy - tak to bych tak nehrotila ;-)
Odpovědět
@tessina87 Pokud jsou družičky dospělé, tak to podle mě naopak nevypadá dobře. Každé by slušela třeba trochu jiná barva, ale hlavně jiný střih. Koukat potom na družičky, kdy jsou všechny krásné, ale snad žádné ty šaty (nejlíp z ebay) nesedí, to je fakt smutné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca ja myslim, ze spouste nevest de tady dari je mit ve stejnych a vypadaji skvele. A mym to tame sluselo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?