Multifunkční šaty pro družičky

Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala, zda nemáte některá zkušenost s multifunkčními šaty (convertible dress)? https://www.google.cz/search?q=conver... Krátkou variantu jsem si vybrala pro dužičky, dlouho pro svědkyni, ale když si je nechám poslat ze Singapuru, hrozně se prodraží (shipping, daň, clo). Chtěla jsem se zeptat, zda jste je některá nesehnala v ČR (já nemůžu najít) nebo si je nenechala šít (střih vypadá docela jednoduše). V tom případě bych se ráda zeptala na doporučení švadleny a materiálu na šaty. Mockrát děkuju za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj. Taky je chci pro své družičky a už jsme jedny objednaly na zkoušku. Tak jak dojdou, napíšu jak vypadají :).
Odpovědět
Dekuji za reakci. Ja jsem nakonec vybrala dlouhou svetle ruzovou variantu z aliexpressu. Jsou super jen proti teto variante maji uzsi raminka. Ty jsi objednavala odkud? Urcite se potom pochlub ;-)
Odpovědět
Ahoj, já je mám z ebay a jsou teda krátký, jako nad kotníky.... Hledám variantu, kde budou ty šaty fakt dlouhé...ale jinak látka i střih, provedení moc pěkný. Jen ta délka :D, je to na malé číňanky :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych si dala pozor na delku. Objednavala jsem si podobne pro sebe a to nejsem extremne vysoka (171cm) a vypadala jsem jako bych cekala velkou vodu, byly strasne kratke. Hodne vysoko nad kotniky a vypadalo to blbe.
Odpovědět
Profilova fotka
Tady jsou úžasné šaty a objednávala je tu i jedna nevěsta. :) https://www.aliexpress.com/item/Banda...
Odpovědět
Ty nase nejsou tak dlouhy jako na obrazku vyse, ale na zem sahaji ;-)
Odpovědět
Jestli mate fotky, pochlubte se ;-)
Odpovědět
@magdalenaordeltova Jeee tak ty jsou skvělé. Můžu poprosit přesné jméno prodejce? Já bych zkusila zase objednat jedny. :)
Odpovědět
Ja mam odsud https://m.aliexpress.com/item/3268751... Podle meho by raminka mohla byt sirsi (na tom originalu z nich jdou udelat i rukavy), ale vubec nicemu tato varianta nevadi. Dobre porid a pochlub se potom :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
@magdalenaordeltova taham starou diskuzi, ale mozna mi jeste poradite, mohu poprosit jakou velikost na jakou vysku postavy jste zvolila? Vsude ctu, ze S jsou kratke, brat radsi o velikost vetsi, dekuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?