Máte tip na krásné šaty pro družičky?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám velkou prosnu. O víkendu jsem si dohodla, že mi za družičku půjde moje 18ti leté sestřenice. Takže ted musím vymýšlet v čem půjde. Mám představu nějakých úplně jednoduchých šatů. NE princeznovské. Te dnevím, zda má mít stejnou barvu jako já svatebních a nebo jinou. Svatbu chceme mít oranžovo - smetanovou ( kytky oranž kaly a jídelní tabule také do oranž ) Já mám šaty smetanové - krémové. Nemáte někdo nějaký typ na krásné šatky pro družičky ??? Díky moc.
Odpovědět
já měla za družičky tři dospělé slečny :-) a kamarádka jim ušila nádherné šatičky ve vínové barvě. Inspiraci jsem našla na nějakých anglických stránkách - bohužel tu fotku nemám po ruce. Moje šaty byly v barvě šampaň a jinak jsme to ladili taky do oranžova, ale oranžové šatky družičky nechtěly :-) Avypadalo to naprosto super. Všichni chválili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A máš je někde na fotce ??? prosííííííííííííííííííííííííííím ;-)
Odpovědět
fotku bych slad našla doma na počítači. Můžu ti ji zítra poslat - snad budu mít večer čas se ve fotkách trošku pohrabat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeš strašně moc hodnááááá ! Děkuju moc a budu ráda. A měly holky ty šaty dlouhé ???
Odpovědět
měly šaty kousek pod kolena. Na širší ramínka a k tomu ještě takový šifonový kabátekve stejném tónu. Družičky byly každá úplně jinej typ, ale slušelo to všen třem moc .-) šaty jsme vybíraly taky s ohledem na to, aby pak byly použitelné i pro jinou příležitost. Nakonec to ale dopadlo tak, že kamarádka švadlena si všechny troje šaty nechala (chystá se otevřít salon se svatebními šaty). Šatky předváděla i na svojí módní přehlídce a i tam se hodně líbily.
Odpovědět
Profilova fotka
hmmm. Tak to jsem zvědavá na tu fotku. Konečně někde chytím tu správnou motivaci :-)
Odpovědět
nebo zkus někde třeba na altavistě vyhledávat výraz bridesmaid - přece jen v zahraničí jsou dospělé družičky běžné a na internetu se dá najít spousta nádherných šatiček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to jo. Jenže já si neumím představit, kolik by mě pak stálo, nechat je ušít. :-| Zahraniční web je vždy lepší.
Odpovědět
no nás měly šaty stát 1500,- za kus (látka i práce) - s tím, že si je družičky zaplatí a nechají si je (samy to tak chtěly). Nakonec jsem tedy platila jen 400,- za kus za půjčení :-), protože kamarádka se rozhodla, že šaty "z ruky" nedá - tedy pokud je družičky nebudou moc chtít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D Tak to je slušná cena ! To bych dala taky. Chci jí je zaplatit já.
Odpovědět
já jsem taky původně uvažovala, že družičkám šaty zaplatím, i když jsem se bála, že to bude docela "pálka" :-) Tak jsem uvítala jejich návrh, že si šaty zaplatí, protože byly strašně nadšené z té družičkovské ulohy a šaty si pak chtěly nechat. No, v každém případě to nakonec dopadlo skvěle, protože za 1200,- bych normálně nepořídila nic - takhle jsem oblékla družičky všechny tři :-) (i když jsem se v duchu divila, že souhlasily s tím, že si kamarádka šaty nechá - já bych si je určitě chtěla na jejich místě nechat, protože jim fakt strašně slušely).
Odpovědět
Profilova fotka
A jakou dělaly vyloženě ulohu ??? Měla jsi svatbu v kostele ??? Já budu mít v kostele, takže nevím, jestli ona má jít první..... Já jsem v tomhle fakt mimo. Je super, že píšeš zrovna ty, když už máš svatbu za sebou ;-) ;-) a máš spoustu inspirací a hlavně info. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
úlohu měly fakt špíš jen tak "na ozdobu" :-) Já jim slibovala už dávno, že když se budu vdávat, tak že s nimi počítám za družičky, tak jsem to "musela" dodržet :-) Měla jsem svatbu v kostele. Ježiš, jaké bylo pořadí vcházení do kostela.... Vlastně ani nevím, jak to pan farář nakonec nanavigoval - já byla strašně nervózní a tyhle drobnosti mi fakt úplně unikly :-) Myslím, že družičky s mládenci do kostela vcházeli za ženichem s maminkou. Pak na mě čekaly vepředu v kostele a na obřad seděly v první lavici s rodiči. Na mojí straně družičky a na ženichově mládenci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych měla mít sestřenku jako družičku ( 18let ) a bratránka jako mládence ( 12 let ) :-D :-D :-D Jen nevím, jestli to není málo. Neměla bych mít těch družiček víc ?? 2 - 3 ?? Moc moc moc se budu těšit na ty fotky. Já pro dnešek pádím. Zítra zase pokecáme. Díky moc rady !! papa ;-) ;-)
Odpovědět
napsala jsem ti do IP :-) Já původně chtěla družičky dvě, ale nakonec mi "byla vnucena" ještě setřenice. Taky byly tři :-) Aspoň jsem využila své tři bratrance za mládence - parádně to vyšlo :-) Bratranci jsou taky mladší než družičky (družičky 24 a 23 let, mládenci 19,18,17 :-)), ale jsou hodně vysocí, tak to nebylo poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, už jsem Ti odepsala ;-) Měla jsi to určitě krásně doladěné. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kacu, já bych jí dala šatičky oranžové, úplně jednoduché. Zkusím něco takového objevit. Mimochodem něco podobného jsem viděla včera u nás v Brně ve Vaňkovce u Peek & Cloppenburg (nebo tak nějak). Fakt moc krásnéééé, cena plus minus 5.000,- Kč
Odpovědět
Profilova fotka
martiku, tak mi zkus něco najít. Protože já jsem v tomhle fakt levá. Zkusím naházet do alba něco, co jsem zatím našla a pak mi poradíš :-D :-D :-D
Odpovědět
tak jsem ti poslala inspiraci na mejlík :-) U Peek & Cloppenburg mají šatičký krásné, to je pravda, ale pro tři družičky bych tam stejné nekoupila a stálo by to dost peněz...
Odpovědět
Profilova fotka
děkujuuuuu !! Odepsala jsem do IP. :-D :-D Ten obchod znám jen z Vídně. Ani nevím, zda je někde v Praze. :-(
Odpovědět
v Praze ten obchod neni, jen v Brně na Vaňkovce :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No já si právě říkám :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v brně nějaký obchod co není v Praze?:-o :-o :-o Fíha, tak to jsme už pomalu metropole :-D :-D :-p
Odpovědět
šaty tam ale měly opravdu moc pěkné, když jsem se tam byla podívat - i když stejně těsně před svatbou, to už byly šatky pro družičky prakticky ušité :-) A fakt by se mi za družičkovské šaty nechtělo dávat tolik peněz. A jak často by holky takové fakt plesové šaty po svatbě použily, když po plesech moc nechodí?
Odpovědět
a mládenci měli tmavé obleky, vínové košile a vínové kravaty, Byly to krásné párečky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Martiku, tak ted jsem se fakt zasmála !!!!! :-D :-D :-D :-D :-D No vidíš. Já to říkám furt, že jste tam lepší !!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ss000, taky bych nechtěla dávat tolik. Už takhle bude ta svatba hodně drahá :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kacu...ty šatky co máš v albu jako první, tak jsou the best :-D Mrkni po nějaké pěkné meruňkové látce - lesk a mat - a myslím, že tenhle střih zmákne každá trošku čikovnější krejčová - navíc by je holky užily víc než nějaké dlouhé. Co myslíš? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že by to nějaká krejčová zvládnout měla. Vypadají dost jednoduše. :-D Ss000, takže když budu mít jen jednoho mládence, tak bych měla mít i 1 družičku ??? Nebo by vadilo, kdybych měla 2 družičky a 1 mládence ???
Odpovědět
tedy, to je těžká otázka... U malých družiček a mládenců (dětí) je to jedno, ale jak to funguje jinak nevím. Kamarádka měla na svatbě jenom družičky a žádné mládence. Já měla 3+3 - vcházeli spolu do kostela. Tak nevím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmm. Já vůbec nevím, jak to udělat. Jestli mít 1 + 1 nebo 2 + 1. :-D :-D No uvidím.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?