Máma mi udělala na svatbě scénu

Ahoj slečny či ženy, tak svatební den mám za sebou a byla to nádhera, pohádkové místo i počasí. Klidně bych si ho dala znovu :-). Ovšem tentokrát raději bez mámy. Máma den před svatbou zaslechla že se bývalá schází s mým snoubence, což je blbost, neviděli se už 6 let a ona má už dávno jiného muže i čerstvě narozené dítě. Bývalá mého přítele, teď již muže z něho udělala trosku a on ji nenávidí. Splácí za ní stále ještě dluhy, dostal se do insolvence, takže má ještě 2 roky před sebou. No a jedna bába, tady spíš nějaký blbec v hospodě povídal mému nevlastnímu otci, který to pak řekl den před svatbou mámě a ta to v sobě do obřadu dusila. Takže byla od začátku nepříjemná na všechny okolo, nic se ji nezdálo dost dobré, vlastně vše špatně. Sýr hnusný, Tchýně moc ověšená prstýnky natož, že žení syna s holou prdelí. No dávala to znát kam se podívala a nakonec si šla sama s flaškou sednout na balkon. Podotýkám, že skoro celou flašku vína už v sobě měla a to normálně nepije. Taky si nezapomněla zavolat ženicha a asi půl hodiny do něj hustit. Ještě že on nepije, jinak by to asi nedal. Nakonec jsem ji vynadala a ženicha si odvezla. Pak se nějak bez rozloučení vytratila......a co teď. Volá mi táta, že proč mámě nezvedám telefon, že jestli ji chci zabít. Že je na tom zdravotně špatně (což samozřejmě vím), ale nejde mi to s ní mluvit. Že prý doma brečí, že to posrala a že ztratila dceru. Jsem naštvaná a zraněná. Nakonec se omlouval i otčím a to přesto, že omluvu od něj jsem nikdy neslyšla, že prý ji to neměl říkat. No takže pomluvy, spousta alkoholu a k tomu dost nedůvery už před tím a takhle to dopadlo. Miluju svou mámu a nechci spálit mosty, ale čekám omluvu mě i manželovi. Jestli tohle se někdy zase spraví?
Odpovědět
Profilova fotka
@elisabethko Spraví, ale záleží to na tobě. Především na tobě. Já bych už mámě dávno odpustila, když toho evidentně lituje a je jí stydno.
Odpovědět
však já ji v koutku duše už taky odpustila. Snažím se si ty události ze svatby znovu nepřipomínat, ale mrzí mě to hlavně ze strany mého muže, nevím jestli ji někdy odpustí. A já nechci rodinné vztahy, že když se staví máma tak můj manžel raději na tu dobu odejde z domu.
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevim no, takových případů blbejch keců jsou miliony...já bych to zas tak neřešila. Ona udělala kravinu, chovala se pitomě, tys jí vyčinila, ona lituje. OK, stalo se, zavřela bych to a šla dál. Takovejch věcí bude ještě v životě tolik...!
Odpovědět
Profilova fotka
@elisabethko Nejde mi spíš do hlavy, proč by si někdo vymýšlel takovou kravinu a ještě v hospodě ... Jinak mámu bych za nic netrestala. Ať udělala nebo řekla cokoliv, myslela to v dobrém, protože tě má ráda a nechce, abys byla někdy nešťastná. Její podání ale vhodné moc nebylo.
Odpovědět
No ono v te hospode vzdycky resili kraviny. Vzeslo od tamtud uz sposta pomluv o me co nebyla pravda asi se tim bavi. Jsme proste maly mesto a chlapi u piva jsou nekdy horsi drbny nez babky u panelaku.
Odpovědět
pozvala bych mamu na odpoledni kafe, jen ty ona a muz a proste si to vyrikat... bez scen ale na rovinu,. vyčistit vzduch
Odpovědět
chystame se na to pristi sobotu tak snad to dobre dopadne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?