Malá a velká družička

Ahoj holky, přemýšlela jsem nad družičkami. Chtěla bych, aby mi za družičku šla 3-letá neteř a zároveň moje kamarádka, které je 21. od té malé očekávám, že bude roztomilá, od velké, že mi pomůže do šatů a prostě s čím bude potřeba. Spíše nevím jak to udělat potom, když se půjde k oltáři. Pořád mě napadá představa, že ta malinká půjde přede mnou a ta velká půjde za mnou a pomůže mi s vlečkou. A nebo varianta, že obě půjdou za mnou, malá bude držet vlečku a zároven půjde za ručičku s tou velkou. Vůbec nevím, jak takovou situaci vyřešit, aniž bych jednu z nich nepřipravila o zážitek družičky a zároveň, aby to vypadalo pěkně :( Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@romcicak Jen taková poznámka - do šatů a se vším ostatním ti tvoje kamarádka může pomáhat, aniž by měla oficiální funkci družičky ;-) Pokud ji však každopádně chceš ve svatebním průvodu u oltáře, je to jiná. Možná bude nejlepší poradit se o pořadí při nástupu s matrikářkou, mívají zkušenosti s různými variantami :-)
Odpovědět
Ono právě, ta moje neteř je takový neposedítko, proto jsem si říkala, že kdyby právě šla s tou kamarádkou za ručičku, že by se cítila jistěji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@romcicak Vést malou družičku za ručičku je rozhodně jistota :-) Mně šla taky tříletá neteř, která je ovšem velmi klidná a poslušná, a za ručičku ji vedl její tatínek, můj bratr, který mi šel zároveň za svědka :-) V pohotovosti byla připravená moje máma, kdyby to neteř nebavilo, aby se jí mohla ujmout, ale malá to zvládla naprosto úchvatně, celou dobu stála vedle nás, pohupovala se do hudby a všechno pozorně sledovala, všichni z ní byli naprosto unešení :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?