Mají být družičky věkově nastejno?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám takový dotaz... Chtěla bych za drůžičky své dvě neteře, kterým je 20 let a tři kamarádky kterým je 30 let. Když jsem to oznámila rodičům, tak se zhrozili že se to nehodí. Drůžičky mají být prý věkově na stejno a už vůbec nemůžou být vdané. Mě osobně to příjde jako blbost. Rodiče mají totiž zažité to co bylo před 30-40 lety :). Tak co myslíte?
Odpovědět
Podle mého úplná hloupost a je to jedno :-) Jako co se mě osobně nelíbí když jsou družičky 3 leté a k tomu družičky 30-ti leté, to mi přijde divný, buď děti, nebo dospěláci ale to je jen můj pohled ;-) Takže být tebou, jdu do toho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím že to je každého jeho volba a neměly byste si do toho nechat mluvit. To že té jedné je dvacet a těm dvoum 30 to si myslím že vůbec nevadí. Co se týče mě osobně tak já bych nechtěla dospělácké družičky,je to prostě okoukané z Ameriky,já mám radši českou klasiku ,děti jako drůžičky,my budem mít dvě dvouleté,(naší dcerku a kamarádky dcerku) a k nim 5,5letého klučíka.. Ale opravdu bych si do toho nenechala kecat ;-)
Odpovědět
Dle mého na věku nezáleží, ale družičky by měly být hlavně svobodné dívky, ani ne zasnoubené. Takže vdané paní by za družičky určtitě jít neměly. Co se týká obecně dospělých družiček, tak si myslím, že jsou lepší, protože jsou nevěstě celou dobu oporou, pomáhají jí s obklékáním a všemi přípravami a celé to s ní tak prožívají, což se o malých dětech říct úplně nedá, ty spíše ruší a dělají bordel. Takže za mne asi takto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska se to už tak nebere a chodí za družičky i vdané holky, protože je přece jen důležitější, abys měla vedle sebe někoho, koho máš ráda, než to, zda se dotyčná vdala nebo ne. Je ale pravda, že dřív chodily za družičky jen svobodné holky. Co se týče věku, tak dospělé družičky nejsou žádný amerikanismus - měla je i moje babička nebo prababička, které americké svatební stránky fakt neinspirovaly. Je to normálně i česká tradice. Chodívají malé děti i dospělé družičky, takže věkově se to míchá normálně :-)
Odpovědět
Myslim, ze ano, florista co nam zajistuje kvetiny podle veku voli i typ kvetin a myslim, ze i na fotce by to melo dobre vypadat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?