Levné šaty pro družičky

Profilova fotka
Holky, kde bych sehnala levné šaty pro družičky,ale potřebuju dvě barvy. Pastelovou fialovou a pastelovou žlutou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hledala bych tady v bazárku, shopech, aukru atd...Třeba někdo nabídne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co ebay nebo aliexpress? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila sis tam někdy nějaký šaty? Fakt radši néé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Já jo a právě pro družičky. A lepší být nemohly. Ale družičky jsme měli malé, pro dospělé bych asi váhala víc, ale beznadějně bych to určitě neviděla.
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 já jsem z ebay kupovala společenské šaty a celkem v pohodě :-) ale vybírala jsem prodejce se 100% hodnocením a mnoha obchody. Kupovala jsem pro jistotu větší velikost, takže se musely nechat zúžit a zkrátit, ale s tím jsem počítala :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia pro dospělé mám zkušenosti jen špatné
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Proc spatne?Podle me je to same co koupis u vietnamcu a v polovine obchodu.Mam typickou zenskou postavu,tak pres ebay jsem objednavala vsechno mozne ale u obleceni jsem mela strach ale kvuli velikosti.Jinak se podivej na nejake fotoblogy a docela dost holek melo saty z alli a i svatebni.Nebo jestli si hodne narocna,tak musis do nejakeho butiku nebo je nechat usit.
Odpovědět
Profilova fotka
@stejskalka45 vše co jsem si tam objednala bylo nepoužitelné nenositelné apod. tam fakt maximálně nějaký dekorace apod. Tak čekám na nějaký další nápady mimo ebay nebo Alíka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Já jsem slyšela negativy kvůli velikosti, protože přece jen Číňani mají jiný velikosti než my. A tak nezkoušela si projít nějaké obchody jako je orsay apod.? Bude plesová sezóna, tak by mohli něco mít. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stejskalka45 No mám trochu problém s barvama, vidím to až na jaro ty co chci ..no uvidíme do srpna času dost, hlavně mám 7 družiček a potrebuju dvě barvy a opravdu různou škálu velikostí, :)
Odpovědět
Profilova fotka
Z fialových a ze žlutých šatů mohu nabídnout tyto.
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Tak neměla by si lepší šikovnou švadlenu, která by ti je ušila? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@glamor Líbí se mi ty první a potřebovala bych je uplně stejné ve světle žluté ...a cena?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou opravdu krasne I kdyz ve zlute se nesiji, mame ale asi 12 jinych barev :) A cena? Pouhych 1490 Kc (I presto ze je to dovoz z USA takze skvela kvalita). A dokonce mame tuto sobotu den otevrenych dveri = fantasticke slevy. Vemte kamaradku a prijedte se podivat! Adresa - Vesinova 6, Praha 10 :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@glamor no asi jste si nevšimla, že sháním levné šaty a tohle moje družičky za to určitě ochotné dát nebudou :-S
Odpovědět
Já jim objednala z aliexpressu a spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@drafty ty vypadají perfektní, ale no...navíc polovina z družiček mi řekla, že si je neobjednají, že mají právě strach, co jim příde. já to chápu, tak hledám jinou variantu.
Odpovědět
@manelka88 Ali mám moc ráda na doplňky, hlavně bižu. Oblečení jsem odtamtud skutečně nikdy nesehnala alespoň nositelné. Vždycky strašný hadr. A že to je převážně hnus si myslím i po desítkách diskuzí a alb zde, kde jsou nevěsty strašně spokojené. Mně to přijde strašidelné. Jak si všech svých kamarádek vážím, kdyby po mě některá chtěla, abych si oblékla ty hnusné plastové hadry, zpravidla ultrasexy a ladící postavě tak jedné z deseti, asi bych jí odmítla. A už vůbec nechápu, proč když nevěsta tak strašně touží mít supervyladíno do barvy, ty šaty nekoupí ona. Když pominu, že nechápu potřebu ladit družičky, přijde mi vážně nefér, pokud nevěsta shání ultrapadnoucí šaty, ale od ostatních očekává, že navlečou hadr (to není na zakladatelku diskuze). Takže pokud družičky sladěné, tak fakt nejít do cesty velkých úspor, ale obejít společně obchody a najít, co je akceptovatelné pro všechny. Nebo nechat ušít, což je ale drahá záležitost.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 jj právě, že se spíš chystám obejít s nima ty obchody. Diskuzi jsem zakládala, kdyby náhodo někdo nevěděl o něčem, o čem nevím. Nečekala jsem, že i ten Ebay a Alík bude cpát tolik lidí. Zkušenost mám totiž uplně stejnou.
Odpovědět
@manelka88 Jenže co taky poradit, když to chceš levně... V obchodech se pod 1200 podle mě nedostaneš, a pokud jo, bude to stejný kvality jako z ebaye, ušití vyjde dráž, snad jen vyčekat si někde nějaký slevy...
Odpovědět
Profilova fotka
@vineta tak jako myslela jsem třeba ochody typu CaA apod, doufam že tam se něco najde a to si nemyslim ze by to stalo 1200... kamaradka to udelala stejne a taky jsme za to dali do 500 kazda
Odpovědět
@manelka88 já zase nemám špatnou zkušenost...jo tak možná s šatama za 100, ty jsou nositelné v létě na doma, ale tyhle byly bytelné, vystužený vršek, sama jsem měla stejné jen dlouhé pak na večer abych ladila s holkama znova :D
Odpovědět
Já jsem družičkám šaty kupovala v Orsay... Vybrala jsem je, každá z nich si je šla zkusit, řekly mi velikost a já je pak objednala přes e-shop. Dost často tam bývají slevy, já zrovna na jednu měla štěstí, takže mě jedny šaty vyšly cca na 700. Vypadaly super a ještě je holky v létě unosí. Ale pochybuju, že by tam teď takhle letní barvy měli.
Odpovědět
Profilova fotka
@saffy tak máme ješt 268 dní to se snad nekde neco vykliube
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Dobrý den, mohu Vám dodatečně nabídnout šaty II. jakosti a tím pádem za lepší cenu. Jedná se o tyto šaty a velikosti: Darling Purple, vel. S - 1 190 Kč Angela Lilac, vel. 2x S a 1x M - 890 Kč Consuela Purple, vel. XS - 890 Kč Clarise Plum, vel. L - 695 Kč
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?