Jedna dospělá družička

Můžu mít na svatbě jednu dospělou družičku? Za svědka mi jde dlouholetá kamarádka.. ale nechci nechat stranou svou sestru. Co vůbec dělá družička? asi předemnou nepůjde a nebude rozhazovat květy :) kde se postaví? nebo může družička normálně sedět při obřadu?
Odpovědět
Nenech se svazovat konvencemi a udělej si to dle svého gusta. ;-) Moje družičky mi byly pravou rukou (pomáhaly s oblékáním, nebo čímkoliv, co bylo třeba zařídit a ze své pozice jsem to dělat nemohla -nechceš jako nevěsta furt vše zařizovat ;-)) Já bych klidně nechala sestru jít přede mnou a házet květy.. ;-) Pak by se buď posadila do první řady a nebo by zůstala stát třeba za svědkyní nebo vedle ní, ale to by jí asi přišlo hloupé, stát tam sama, tak možná spíš to sednutí. A nebo jí přidej "družbu" (kámoše ženicha - ten může za ní nést prsteny na polštářku, ať pak stojí na levo od svědka a není tam kočka tak sama. ;-) Nakonec nemusí být vše tradiční. ;-)
Odpovědět
bude mít ženich družbu? protože pokud ne, tak aby se tam sestra nakonec necítila blbě ikdyž to myslíš dobře, že jí chceš dát nějakou "funkci" :-)
Odpovědět
klidně ať jde před tebou a květy rozhazuje. Viděla jsem to loni na svatbě- jedna dospělá družička sama šla a rozhazovala a vůbec mě nenadlo, že je na tom něco divného. Bylo to normálně hezký. Ale moje oči jsou jen jedny z milionů :-D Kde si pak stoupne bych se rozhodla podle místa. Kde budou ostatní hosté a jestli budou sedět nebo stát, kolik je místa, zahrada/kaple... Pokud by to nebylo vyloženě divný, mohla by se postavit jen trochu bokem vedle vás. A nebo podle sebe, jak to bude cítit. Třeba by si radši sedla k mamce nebo příteli :-) zeptej se jí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?